Beauty

Demak’up Detox Challenge

By  | 

Demak’up Detox Challenge

Dames de zomer staat ons te wachten. Tijdens de warme dagen dragen wij het liefst zo min mogelijk make-up. Het is dus extra belangrijk dat we goed zorg dragen voor onze huid, zodat die van nature kan stralen (met natuurlijk stiekem wel mascara, blush en een nude lipstick).

Demak’Up is de ‘Demak-up Detox Challenge’ gestart, een challenge om alle vrouwen in Nederland aan het detoxen te krijgen! Niet het detoxen van het sapjessoort, maar een skin detox! Daarvoor hebben wij dit leuke pakket ontvangen:

demake up pakket

Wist je dat…

  • 41% van de vrouwen weleens naar bed gaat met make-up.
  • 46% van de vrouwen het gezicht nauwelijks reinigt omdat ze het nut ervan niet inzien.
  • en dat 54% van de vrouwen zegt tevreden te zijn met de huid van het gezicht, maar dat het altijd beter kan.
_Demakup-factsheet-NL

Dat zijn er best veel!

Wij zijn ook weleens schuldig geweest aan met make-up naar bed gaan (Ik (Ibtissam) ben zelfs een keertje vergeten mijn lenzen uit te doen voor ik ging slapen, laat staan m’n make-up na een lange dag). En ik (Mounira) vergeet het soms gewoon.

Mocht je huid om de een of andere reden een flinke klap hebben gehad, of dat nou komt door stress, vermoeidheid, of welke andere reden dan ook, dan is het zeer aan te raden om ook samen met ons deel te nemen aan de Demake’Up Detox Challenge! Check hier een -doe-het-zelf filmpje over hoe je met koffie en olijfolie je huid kuntscrubben.

demakeup detox challenge

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.