Baby

Designdecoratie ervaring

By  | 

Designdecoratie ervaring

Noah’s 5e verjaardag hebben we een beetje over the top gevierd. We hadden een leuke feestzaal in Amsterdam gescoord. De zaal was erg groot en ik wist zelf niet zo goed hoe ik die leuk vorm kon geven. Via een kennis kwam ik bij Designdecoratie. Ik ben zelf nogal een controlfreak en als het aan mij had gelegen had ik zelf de ballonnen opgeblazen. Maar  daar was geen beginnen aan met zo’n grote zaal. Eigenaresse Rachel begreep mijn dilemma meteen en sprak de volgende magische woorden uit: ‘Maak je niet druk Mounira, het gaat helemaal goed komen’. Waarna ik meteen tot rust kwam haha.

Overleg

Ze vroeg me naar de grootte van de zaal, naar het thema, het aantal gasten en onze lifestyle. Ook vroeg ze me of ik bepaalde kleuren mooi vond en of ik ook de gang wilde laten versieren. Tot slot spraken we af dat er ook iets spectaculairs voor de deur moest komen. Als de gasten aankomen zien ze dan meteen dan ze bij het juiste adres zijn. Bij deze foto’s van mijn Designdecoratie ervaring.
Het entree/ De ballonnenboog
De verjaardag was bij Club Cinema in Amsterdam. Die hadden speciaal voor Noah de rodeloper uitgerold. Deze ballonnenboog was de Eyecatcher. Ik heb zelf nog nooit zo’n boog gehad met mijn naam erop.
Designdecoratie ervaring

ballonnen Noah

De ballonnen gang
De gang en de trap waren opeens heel gezellig zo.

balonnen gang

De zaal
De zaal was op en top vrolijk met het Ninjago/Minion thema.

DSC_0048

DSC_0035 DSC_0025 DSC_0024 DSC_0051

Stoel voor de jarige

Hier kon Noah lekker op zitten tijdens het taart eten. Ook gaf ik mijn Speech voor hem bij deze stoel. Voor de rest blijft het een jongetje met veel energie dus hij holde lekker veel rond.
DSC_0044

Extra’s

DSC_0339

DSC_0372

DSC_0282
Ik was over the moon happy met de decoratie. Het was mooier dan ik had durven dromen en het paste perfect bij de Look die ik voor de #NoahSweet5 voor ogen had. Wat ik ook bijzonder vond waren de kleine dingetjes. De blauwe tafelkleden en de papierenstokjes met ‘Look Who’s 5’ geheel in het Ninjago thema. Dat zijn de puntjes op de ‘i’ die het geheel helemaal afmaken. Noah vond zijn feestje helemaal geweldig en hij kijkt graag terug naar de foto’s. Petje af voor Rachel en haar team en super blij met deze Designdecoratie ervaring.

Wil je meer weten over de verjaardag en onze lifestyle? Klik dan HIER.
Video by Nila Luyten.

1 Comment

  1. Pingback: Verjaardag van Noah Sweet 5 - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.