Fashion

Deze kledingstukken staan bij iedereen leuk

By  | 

Deze kledingstukken staan bij iedereen leuk

Deze kledingstukken staan bij iedereen leuk. Je hebt af en toe bepaalde trends waarvan je denkt: wie draagt dat? Gek genoeg zie je het dan nog echt voorbij komen ook op straat. Maar er zijn nu eenmaal trends die niet bij iedereen staan. Daarom moet je niet klakkeloos iedere trend overnemen. Kies liever voor een kledingstuk waar je je prettig in voelt en welke mooi zit. Ongeacht of het nou wel of niet in de mode is. Gelukkig zijn er ook een aantal kledingstukken die altijd staan, hoe je er ook uitziet. Ben je benieuwd welke kledingstukken dit zijn? Lees dan gauw verder.

Deze bovenkleding kan iedereen aan

Als je niet van hele vreemde trends houdt, kun je je gelukkig nog wel gewoon netjes aankleden. Er is namelijk ontzettend veel degelijke kleding te koop. Denk bijvoorbeeld aan nette t-shirts, truien en vesten. Je kunt deze kledingstukken in normale kleuren kopen, zodat je geen flater slaat met een verkeerde kleur. Bij pme kleding vind je veel mooie bovenkleding die iedere man aan kan. Geen rare fratsen, gewoon mooie kleding zonder teveel poespas. Het is namelijk zonde om teveel trendgevoelige kledingstukken in je kast te hebben liggen, de kans is namelijk groot dat je hier snel op uitgekeken raakt. Het is leuk om  af en toe eens een trendy item te kopen, maar zorg dat de basis gewoon mooi en simpel is.

De spijkerbroek is het meest veelzijdige kledingstuk

Ik denk dat iedereen wel een spijkerbroek in de kast heeft liggen. Spijkerbroeken zijn namelijk de meest veelzijdige kledingstukken die er bestaan. Je hebt jeans items in zoveel verschillende kleuren, wassingen, modellen en pasvormen dat je er bijna bang van wordt. Er zullen ongetwijfeld modellen zijn die jou niet staan, maar aan de andere kant zijn er ook veel modellen die jou wel staan. Met een spijkerbroek kun je alle kanten op. Je kunt je met een spijkerbroek lekker casual kleden als je er een simpele t-shirt op draagt en sneakers onder de broek. Maar je kunt je outfit ook wat netter maken door een nette blouse op je spijkerbroek te dragen. Zelfde spijkerbroek, maar een hele andere uitstraling. Dat is het leuke aan een spijkerbroek. Echt onmisbaar in iedere kast! 

Gespot op onlyformen.nl

Als je op de wat nettere toer wilt

Ook als je je wat netter wilt kleden, zijn er kledingstukken die altijd bij iedereen staan. Denk bijvoorbeeld aan de polo. Je hebt de polo met korte mouwen (deze zie je het meest voorbij komen), maar je hebt ook polo’s met lange mouwen. Ideaal voor de wat koudere dagen, zonder je outfit te hoeven verpesten met een vest over je polo met korte mouwen. Je kunt een polo gewoon in een effen kleur kopen, maar als je het leuk vindt kun je ook uitpakken met een felle kleur of een leuk motiefje op de polo. Je kunt het mooi af stijlen door de kleuren uit je polo terug te laten komen in je schoenen of andere accessoires.