Roddelfabriek

Diamond en Carlton Love is blind

By  | 

Diamond en Carlton Love is blind

Ik heb zo’n leuke datingshow op netflix gekeken: Love is Blind op netflix en ik heb besloten lekker veel over deze koppels te bloggen. Ik begin met Diamond en Carlton van Love is blind. Zij hebben dit experiment niet af kunnen maken helaas. Zij kregen ruzie en verlieten de show. Wel waren ze te zien in de reunie.

Instagram Diamond Jack Love is blind of @iam_diamondjack

Diamond love is blind instagram
Diamond love is blind instagram

Instagram Carlton Love is blind of @carltonmorton

Carlton love is blind instagram
Carlton love is blind instagram

Dan had je ook nog Diamond en Carlton Love is bind

Diamond Jack dacht in Carlton Morton de ware te hebben gevonden. Nadat ze uit de pods waren bleven ze maar tegen elkaar zeggen: I love you en ik ben zo blij met je en bent zooo mooi. Alleen had Carlton een geheim. Hij is namelijk bi-seksueel en in het verleden sliep hij met zowel mannen als vrouwen. Hij heeft dit niet eerlijk opgebiecht in de pods omdat hij bang was dat hij dan geen eerlijke kans zou krijgen van Diamond. Goed op de honeymoon in mexico vertelt hij haar dan eindelijk dat hij bi- seksueel is en wat denk je? Diamond vat het niet heel slecht op. Ze zegt dat ze er even een nachtje over wilt slapen

De ruzie tussen Diamond en Carlton

Dan gaat het helemaal mis tussen de twee. Diamond zegt tegen Carlton dat ze vindt dat hij niet helemaal eerlijk tegen haar is geweest. Hij had het haar gewoon moeten vertellen. Nog voor dat zij een kans kreeg om te vertellen of ze wel of niet met hem door wilde begon Carlton heel erg boos te doen. Zijn ware ik kwam naar buiten en ik kan je zeggen dat was niet zo mooi om te zien. Zo noemde hij haar een ‘bitch’en zei hij dat ze een lelijk zittende pruik droeg. Ja dat kan je natuurlijk niet zeggen tegen je verloofd he.

Carlton heeft spijt van hoe hij zich gedragen heeft

Tijdens de netflix reünie vertelt Carlton dat hij zeker spijt heeft over hoe hij zich gedragen heeft. Hij heeft dood bedreigingen gehad via sociale media en veel kritiek. Hij zegt dat hij sommige kritiek ook terecht vindt en dat hij het anders had moeten aanpakken. Daarnaast wil hij benadrukken dat hij gewoon bang was en dat hij echt niet dacht dat Diamond iets had tegen de LGBT community.

Geen contact meer tussen Diamond en Carlton

Sinds de opnames van de show hebben Diamond en Carlton elkaar niet meer gesproken. Diamond is helemaal klaar met dit hoofdstuk uit haar leven. Ze zit weer op school om haar PHD te halen. Voor de show was Diamond en cheerleader en werkte ze bij de radio.

Diamond is niet aan het daten

Ze is nog steeds single. Tijdens de reunie van love is blind hebben Nick Lachey en Vanessa har nog proberen te koppelen aan vrijgezel Mark. Maar helaas ze heeft op dit moment geen vriend. Ook Carlton heeft niemand nu. Hij vindt dat hij slecht is neergezet door de show en ook voelt het voor hem alsof niemand het voor hem opneemt. Zie deze instagram quote van hem:

carlton morton netflix

Tot zover deze blog

Lees ook: Love is Blind wie is er nog bij elkaar en leuke Amerikaanse reality series op netflix

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.