Guest Blogs

Diary aug-sept

By  | 

Voor vrouwen.nl hou ik een Diary bij. Deze maand weer van alles gebeurd. Ik haal de leukste momenten eruit voor je.

Er is weer werk aan de winkel, die vakantie kilo’s moeten eraf. Om iedereen te motiveren hebben we een Work that booty blog geschreven.

1 instagram workout

Hoe word je acteur of actrice? Ik denk dat dit wel de meest gestelde vraag is die ik in mijn leven krijg: Ik kan je niet vertellen hoe dat moet, maar ik kan je wel vertellen hoe ík dat heb aangepakt in mijn blog.

2 acteren

Oh oh wat hou ik van deze look! Gewoon echt herfst. Een trenchcoat, ripped jeans, basic shirtje en een zonnebril. Was het maar altijd dit weer.

3 herfst look

Joepie de knappe en lieve Airen-Mylene van shownieuws support Amsterdam Hustle. Hoe vet!!

4 airen mylene

 

Mijn man wil nooit op de foto! Maar het is me gelukt 1  foto per half jaar, het is niet veel maar wel iets.

5 lexy

Ik heb een zakelijke lunch in het Victoria hotel. Ik heb een serieuze Café Latte verslaving…Ziet mijn Yoghurt er niet veel leuker uit zo?

6 lunch

Ik ben vandaag bij Wild FM en heb mijn Amsterdam Hustle hemd aan.
Je kunt het niet aan me zien, maar een uur hiervoor was ik nog bloed aan het prikken om mezelf te testen op allergieën.

7 amsterdam hustle mounira

Deze croissantjes heb ik voor Noah gemaakt. Het is zowaar lekker zonnig in de tuin. En hoe fijn is het om je dag te beginnen met een ontbijtje, zonnetje en de treintjes.

8 noah

Ja sorry guys.. ik ben ook een van die mensen die graag selfies maakt. Was zo blij met mijn make-up vandaag, kon het niet laten een foto te posten op instagram.

9 make-up

Als je op mijn Instagram kijkt dan zie je het al: Allemaal quotes waar ik iets mee heb. Deze vind ik super mooi en is echt toepasbaar op mijn leven. Ik dacht altijd maar dat ik wilde acteren, maar nu denk ik daar toch anders over. Acteren is leuk en daar zeg ik nooit nee tegen. Maar nu heb ik de regie over mijn leven in eigen handen en dat voelt zo goed!

10 quote

Mijn vriendinnen sturen mij al de hele week naakt foto’s van Rihanna en Kim Kardashian. “Het hele internet staat er vol mee en het is ooo zooo leuk op de blog Mounira”. Goed ik wil in principe niet dit soort dingen posten, maar ja aan de andere kant is dit wel de beste waarschuwing voor iedereen: Kijk uit met wat je op je pc/cloud zet want uiteindelijk kunnen hackers overal bij.

12 whatsapp

We hebben natuurlijk altijd  in de categorie My Looks de Get The Celeb Look. Wat ik zo gaaf vind aan deze look is de mix and match stijl. Ik heb echt van alles aan: Een stoer, urban T-shirt, een bloemenrok, spijkerjas, lerenjas, oversized bag the more the better.

13 Poppy

Awesome! Onze korte film waarin Fajah Lourens en ik heksen spelen wordt vertoond op het Nederlandsfilmfestival. Dat wordt shoppen voor een première jurk!

filmfestival 2014

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.