Kinderen

DIY babykamer

By  | 

Tijdens mijn zwangerschap vond ik het super leuk om veel tijd te besteden aan de babykamer. Ik kon me er uren vermaken. Kleertjes mooi ophangen, bakjes maken met schoentjes, broekjes, sokjes… Spijkertje in de muur slaan en er een jurkje ophangen ‘man o man’ wat heb ik veel gedaan daar.

Ik had deze rompertjes gekregen en vond ze zo schattig dat ik besloot om de figuurtjes van de rompers op de muur te verven. Ik kan zelf niet zo goed tekenen of schilderen, maar oma wel.

DIY babykamer

Stap1: Zoek een ontwerp uit of heb je de skills? maak  dan zelf een ontwerp.

Ik kan dus zelf niet echt tekenen of schilderen. Maar ik ben best wel creatief en ik vind het leuk om dingen te bedenken. Ik had deze rompertjes gekocht en vond de plaatjes zo schattig dat het me leuk leek deze op de muur terug te zien. Ik vroeg mijn schoonmoeder of zij dat kon en dat kon ze.

IMG_5133
 ***deze rompertjes zijn van de H&M en helaas niet meer te koop.

Stap 2: Teken het uit (of trek het over)IMG_5132

Stap 3: Een eng moment teken het ontwerp op de muur met een potlood ( niet te dik dan kun je nog gummen) IMG_5098

Heb een vaste hand het moet in 1 keer goed!!! We hebben hiervoor gewoon witte latex verf gebruikt en gemengd met verfkleuren. Bewaar deze of hou beetjes apart zodat je er nog een keer overheen kan als het niet goed dekt.

Stap 4: schilderen maar!IMG_5134

Stap 5: Ik wilde nog wat glitters op het kroontje dus heb gewoon met nagellak het kroontje aangezet. Blijft super goed zitten. Wees creatief!nagelak tekenen

Heb je zelf leuke tips? Let me know en laat een berichtje achter

DIY babykamer muurschildering

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.