Roddelfabriek

Dochter Chris Brown

By  | 

Van de een op de andere dag werd er in de media gespeculeerd dat Chris Brown een dochter zou hebben bij een dame genaamd Nia Guzman. In die tijd had hij zelf nog een relatie met het model Karrueche Tran en ervoor een relatie met Rihanna. Na een DNA test bleek dit mooie poppetje van toen 9 maanden echt van Chris te zijn. Het kindje heet Royalty en is werkelijk een beauty.
team breezy

Mama en Papa niet samen
Meteen wilde natuurlijk iedereen weten of Chris en Nia nu weer samen zouden komen en hoe dat moest met Karrueche. Karrueche zag het duidelijk niet zitten en maakte het direct uit met Chris via Twitter:
tweet
Ook Nia en Chris werden geen setje meer.

Rechtbank
Er volgden verschillende rechtszaken met betrekking tot alimentatie en visitatierechten van Royalty. Chris Brown wilde gedeeltelijke voogdij van his ‘QUEEN ROYALTY’ zoals hoe hij zijn dochter noemt. Nia wilde volgens online bronnen meer geld. Dit geld was o.a voor beveiliging want met de schamele 2.500 dollar die Chris haar aanvankelijk moest betalen kon zij geen eens een bodyguard betalen.

Chris wint gedeeltelijke voogdij
Chris Brown heeft bij deze co-ouderschap over dochtertje Royalty sinds vrijdag! Chris en Nia Guzman vechten hier al een tijdje om en nou is de knoop doorgehakt in de rechtszaal. Chris en Nia roteren het ouderschap om de 4 dagen.

Regels
Verder zijn er wel spelregels verbonden aan zijn ouderschap. Zo moet hij 100% aanwezig zijn wanneer zijn dochtertje bij hem is (dus geen nanny’s of oppasjes..). Verder gaan Nia en Chris ook in nog in gesprek om een lange termijn-overeenkomst op te stellen over het ouderschap. Mochten ze daar niet uitkomen, dan blijft het 4-daagse rotatie-schema van toepassing. Het gevecht is dus misschien nog niet uitgevochten.

Drugstest! Verliest hij de voogdij weer?
Nia’s advocaat eiste tijdens de rechtszaak haar- en urinesamples van Chris Brown voor de drugstesten, en de rechter vroeg Chris om die per direct af te geven. De rechter heeft niet aangegeven wat de gevolgen zullen zijn mocht Chris positief testen op drugs. Het ligt er natuurlijk ook aan welke drugssporen er gevonden worden in zijn bloed, mochten die gevonden worden. Chris staat erom bekend dat hij niet vies is van een jointje, dus dat wordt spannend. Hoe zouden ze er in de USA mee omgaan nu wiet ook daar gelegaliseerd is mocht hij positief testen?

Maar goed er gaat vast nog van alles gebeuren dus  in the meanwhile kun jij alvast foto’s kijken. Liefs van ons!

Royalty heeft haar eigen instagram met allemaal mooie en lieve foto’s.
Royalty

chris brown dochter chris brown dochter

chris brown dochter

chris brown dochter

royalty Chris brown

 

Instagam van papa Chris Brown

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.