Kinderen

DR Papa ervaring

By  | 

DR Papa ervaring

DR Papa ervaring. Ik ben er altijd zeker van geweest dat ik een moeder zou worden van zonen. Met Noah heb ik gewacht op de 20 weken echo om achter het geslacht te komen. Ik wist toen gewoon dat ik een jongetje kreeg. Bij deze zwangerschap (inmiddels bevallen) had ik voor mijn gevoel een totaal andere zwangerschap. Ik had een andere vorm buik ( niet zo puntig) Ik had geen trek in de ochtend en ik was de hele dag door misselijk. DR P

Zou het dan toch een meisje zijn dit keer?

Ik wilde natuurlijk heel graag een dochtertje, maar ik had dus altijd gedacht dat dat er niet in zat voor mij. De vraag achtervolgde me en ik ging toen eens lezen op forums, hoe je erachter kon komen of je een jongetje of meisje krijgt.

Nieuwsgierig!

Toen viel mijn oog op een facebook-post van iemand die al met 13 weken wist wat ze kreeg. Ze is bij Dr papa in Amsterdam geweest voor een pretecho. Op dat moment wilde ik ook meteen weten wat ik kreeg en maakte ik een afspraak bij Echo Centrum Amsterdam. Dit kan online en ik maakte mijn afspraak gewoon midden in de nacht. Kosten € 65,-
Met precies 14 weken zwangerschap stapte ik de praktijk binnen. Lex en Noah waren mee en we vonden het super spannend. Natuurlijk maakte de uitkomst ons helemaal niet uit. Gezondheid staat natuurlijk boven op, maar aangezien ik zo’n enorme shoppingqueen ben wilde ik gewoon weten waar ik mijn hormonen op kon los laten.

Wat denk je zelf dat het wordt?

Dr papa is een leuke, relaxte dokter. Hij vroeg ons meteen wat we zelf dachten dat het zou worden. Alle 3 dachten we een meisje. Dr Papa zei toen dat in 90% van de gevallen, de ouders het altijd goed hebben.

geslachtsbepaling amsterdam

Binnen 2 seconden wisten we het.
Nadat ik de koude gel op mijn buik had, waarschuwde dr Papa mij dat hij het altijd meteen kan zien. Het scherm gaat aan en hij zei: “Meisje”

Emoties

Wauw we waren even helemaal overdondert. We hadden al een prinsje en nu zat er een prinsesje in mijn buik. Een koningskoppel. Wewaren heel erg blij. Noah keek aandachtig mee op het scherm en vroeg zich af waar dat zusje dan precies zat, want hij zag natuurlijk een vlek op een scherm.

Zekerheid
Dr papa liet ons meerdere keren en vanaf verschillende invalshoeken precies zien waarom het 100% een meisje was.

Dr papa gaf op een gedetailleerde en begrijpelijke manier uitleg over hetgeen er al te zien was met 14 weken:

*Teentjes/vingertjes tellen
*Maag en blaasvulling:  zien en vaststellen dat de baby kan drinken en plassen
* Je kan hartkamers zien
*Helaas is met geen enkele vorm van prenatale diagnostiek te garanderen of een kindje volledig gezond is, dus hou dat altijd in je achterhoofd met dit soort dingen.*

Alles was helemaal goed met onze kleine meid. We waren super happy en we gingen naar huis met een mooie CD-rom waarop we alles nog even rustig na konden kijken.

Opties en Kosten

2D echo inclusief CD-rom € 65,-
-Zwangerschapsduur 10-30 weken
-Geslachtsbepaling (indien gewenst) Vanaf 13 weken!
-CD-ROM met onbeperkt aantal foto’s in J-PEG formaat
-Duur echo: 20 minuten DR Papa ervaring

2, 3 & 4D echo inclusief DVD € 135,-
– Zwangerschapsduur 24-28 weken
– Geslachtsbepaling (indien gewenst)
– DVD opname met geluid
– CD-ROM met onbeperkt aantal foto’s in J-PEG formaat
– Uitgebreide uitleg over de anatomie en fysiologie van je baby
– Duur echo: 40 minuten

Bridget Maasland is ook bij DRPapa geweest. Zie hier haar filmpje

Ook Lieke van Lexmond is zeer tevreden over haar ervaring met DR PAPA
lieke van lexmond baby

NEXT BLOG: De bevalling van baby Nimra

NEXT BLOG: Benieuwd naar de babykamer?

babykamer meisje roze

5 Comments

  1. Pingback: persoonlijk-verhaal

  2. Pingback: BN-ers zwanger 2016

  3. Pingback: Overzicht wanneer echo's tijdens de zwangerschap - Mamaliefde

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.