Lifestyle

E-bike die ook als fiets kan en niet zwaar trapt

By  | 

E-bike die ook als fiets kan en niet zwaar trapt

E-bike die ook als fiets kan en niet zwaar trapt. Als jij zou mogen bepalen hoe je fiets eruit zou zien, en wat hij allemaal zou kunnen, waar zou je dan voor kiezen?

Zo veel keuzes

Als het gaat om fietsen, heb je tegenwoordig enorm veel keuzes die je moet maken als je een nieuw exemplaar wilt aanschaffen. Dat begint al bij het model: ga je voor een stadsfiets, of kies je voor een sportief model, een racefiets of een mountainbike?

Muto ebike

Stadsfiets

De meeste mensen kiezen voor een stadsfiets, waarmee je binnen en buiten de stad goed uit de voeten kunt. Maar heb je hier eenmaal voor gekozen, dan ben je er nog lang niet. Want kies je voor een reguliere fiets, of eentje waar je veel spullen op mee kunt nemen, een zogenaamde transportfiets? Kies je een fiets die speciaal geschikt is om kinderzitjes op te monteren, de zogenaamde moederfiets? En oh ja, wil je een elektrische fiets, of een exemplaar waar je zelf gewoon flink op moet trappen? Hoeveel versnellingen had je in gedachten? En het soort remmen, heb je daar al over nagedacht?

E-bike die ook als fiets kan en niet zwaar trapt

Wat is nu het juiste?

Zo veel verschillende opties, je zou er spontaan van dichtslaan. Hoe weet je nu wat er het best bij je past? En wat nu als je situatie verandert en je in de loop der jaren hele andere eisen gaat stellen aan je fiets dan degene die je had op het moment dat je hem aanschafte? Onze levens veranderen en daarmee ook onze behoeftes, maar het zou behoorlijk zonde zijn als dat betekent dat we ook weer een nieuwe fiets aan moeten schaffen. Daarom kan je het best je even goed verdiepen in e-bikes.

E-bike die ook als fiets kan en niet zwaar trapt: Muto e-bike

Bij Muto hebben ze voor veel van dit soort problemen een oplossing bedacht. Zij introduceren een fiets die zo flexibel is als het maar zijn kan en op verschillende manieren gebruikt kan worden. De Muto bike is een e-bike, maar dan wel eentje die je ook als reguliere fiets kunt gebruiken zonder dat deze extra zwaar trapt. 

E-bike accessoires

Je koopt een fiets, maar je hebt ook de beschikking over 25 accessoires die je naar behoefte kunt gebruiken om je fiets op ieder moment aan te passen aan je wensen. En daar hoef je geen kenner voor te zijn en ingewikkeld gereedschap voor in huis te hebben. Je wisselt ze binnen een paar seconden. Zo kun je een extra grote achterdrager gebruiken als je veel boodschappen moet doen. Ook kun je om dezelfde reden een voordrager installeren. Een mandje voor of achter, een kinderzitje, je zet het er allemaal heel eenvoudig op en wisselt de accessoires om als het je beter uitkomt. Zo past de Muto altijd precies bij wat jij nodig hebt, hoe zeer je wensen ook kunnen veranderen in de loop der dagen of jaren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.