Lifestyle

Een heerlijk avondje voor tv

By  | 

Een heerlijk avondje voor tv

Een heerlijk avondje voor tv. Crazy druk op je werk? Behoefte aan een relaxed weekend?  Vergeet dansen op drukke feestjes en drankjes drinken op het terras. Na een loodzware week blijf je lekker thuis en plof je lekker op de bank voor een avondje non-stop tv-kijken en smikkelen. Bewegen doe je enkel nog om de koerier binnen te laten en daarmee basta. Op zoek naar tips om dé ultieme chillervaring nog chiller te maken? Lees dan rustig verder. 

Maak het gezellig 

Netflix en chill – in de oorspronkelijke betekenis van het woord, laten we daar even duidelijk over zijn – is dé energiebooster bij uitstek. Ja uitslovers, je kan op vrijdagavond ook gaan sporten, maar even eerlijk zijn, er niets zo ontspannend als gewoon een avondje tv-hangen. Je van tijd tot tijd opsluiten met een bingewaardige serie laad je weer helemaal op. Maak het je écht gezellig voor je je neerstrijkt voor een avondje serie marathons en minstens even belangrijk: zorg ervoor dat je alles binnen handbereik hebt, zodat je niet meer recht hoeft op te staan.

Gordijnen dicht voor een heerlijk avondje voor tv

Dus: close the curtains, of in jouw geval misschien wel het rolgordijn omdat chillen altijd net iets makkelijker gaat wanneer de buren niet kunnen meegluren. Met gesloten gordijnen tv-kijken is uiteraard gezelliger en natuurlijk blijft ook de warmte beter binnen. In tijden waar de energieprijzen pittiger zijn dan de pittigste jalapeñopeper is dat ook wel fijn. Zorg dat je afstandsbediening, je delivery maaltijd inclusief favodrankje, een dekentje, extra kussen en uiteraard je telefoon bij de hand hebt en steek eventueel een kaarsje aan voor je je lekker in je favo houding rolt. 

Een heerlijk avondje voor tv
Photo by Thibault Penin on Unsplash

The more the merrier

De gordijnen dicht en eten bestellen, daar was je zelf ook al wel achter, horen we je denken.  Wie weet heb jij wel lamellen op maat laten maken om ook overdag volledig te kunnen verduisteren zodat je zonder moeite 24 uur lang kan tv kijken. Dan kunnen we een Netflix & chill pro als jij niet veel meer leren, zou je denken. Niets is minder waar natuurlijk, want heb jij er al wel eens aan gedacht om een filmmarathon te houden met vrienden? Nodig je beste makkers en vriendinnen uit en ga in plaats van een weekend op stap eens een weekendje non-stop films kijken. Stream je favoriete film via een beamer, hang een groot wit laken in de tuin, voorzie heerlijke hapjes én drankjes en geniet van een op-en-top Netflix & chill avond. Enjoy! Tot zover deze blog: Een heerlijk avondje voor tv

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.