Lifestyle

Een Japans toilet, een badkamerdroom

By  | 

Een Japans toilet, een badkamerdroom

Een Japans toilet, een badkamerdroom. Op een dag kijk je om je heen en denk je: het kan beter, spannender, Japanse-spa-achtiger. Ja, zelfs dat hoekje van je huis waar je mogelijk niet vaak genoeg bij stil staat – tenzij je er letterlijk bij stilstaat, of zit. We hebben het over dat stille kamertje, die onbesproken tempel van contemplatie en tijdelijke afzondering.

Verwennerij op z’n Japans 

Luxe uit het Oosten verandert je toiletbezoek in een wellness-beleving. Voor de leek lijkt een Japans toilet – ook wel douchetoilet genoemd – op een technologisch hoogstandje met veel knopjes en functies. Maar schrik niet! Elke functie heeft een doel om jouw toiletbezoek nog aangenamer te maken. Een verwarmde bril die je hartelijk verwelkomt op koude ochtenden, een ingebouwde bidetfunctie voor de frisse afronding van de grote boodschap, en laten we de deodorantfunctie niet vergeten die zorgt dat je badkamer blijft ruiken naar roosjes. Het gevoel van reinheid en frisheid na het gebruiken van een Japans toilet is ongeëvenaard. En ja, er is ook die afstandsbediening (of een zijpaneel voor de puristen onder ons) die je in controle stelt van al deze prachtige features. Met een simpele druk op de knop word je verzorgd, gereinigd en verfrist.

Badkamer foto gespot op x2o.be

Het oog wil ook wat 

En dan die esthetiek! We hebben het nog niet eens over de looks gehad. Een Japans toilet straalt elegantie en finesse uit. Het is minimalistisch en past perfect bij elk interieur, van je strakke, moderne badkamer tot een meer klassieke variant. Het voegt niet alleen een vleugje luxe toe, maar het is ook een conversation starter. Je gasten zullen verbluft staan (of zitten) en wie weet worden zij ook bekeerd tot de Japanse toiletkunst.

En de kost? 

Nu denk je misschien: ‘Dat klinkt als muziek in de oren, maar wat gaat me dat kosten?’ Een geldboom in de tuin is misschien geen overbodige luxe bij de aanschaf van een Japans toilet, maar bedenk: kwaliteit heeft zijn prijs. Bovendien, een leven lang comfort, hygiëne en de pure vreugde van de dagelijkse luxe is ook wat waard.Het installeren van een Japans toilet is dan ook een investering in jezelf, een cadeautje voor je achterwerk en een upgrade voor je badkamer waar je geen spijt van zult krijgen. Dus waar wacht je nog op? Stap binnen in de wereld van het Japanse toilet en beleef de magie zelf! Maak van je stille kamertje een plek van rust, verfrissing en pure verwennerij. Want zeg nu zelf: je verdient toch niets minder dan het allerbeste?