Lifestyle

Een mooie opgeruimde gang

By  | 

Een mooie opgeruimde gang

Guess what? Ik ben eindelijk begonnen aan het hoofdstuk de gang. Want eerlijk that’s a hot mess. Ik kan mezelf niet in 100 verdelen en ook niet in 10 en zoals jullie weten heb ik een mega druk leven op dit moment. Dus de huisvrouwdingen probeer ik zoveel mogelijk op de zondag te doen of even in een vrij uurtje als ik eigenlijk andere dingen moet doen zoals administratie/social-media etc.
Wat voor huisvrouw dingen doe je dan vraag  je je af? Nou zie deze vlog maar eens, dan wordt het denk ik wel een beetje duidelijk.

Anyway ik ben dus aan begonnen aan het project: Een mooie opgeruimde gang. Why? We need it.

Geur en deurmat

Niets zo belangrijk als dat je bij binnenkomst meteen een fijn gevoel ervaart. Dat begint bij een mooie deurmat. Google maar eens online er zijn zoveel mooie matten. Hoe het komt dat ons huis vaak lekker ruikt? 2 tips:

deurmat roze

1 Het kan zijn dat ik net een heerlijk ruikende was opgehangen heb aan de trap waardoor het hele huis en dus ook de gang lekker ruikt.
2 We hebben nu een huis parfum ( die van Kerastase) we krijgen zoveel complimentjes, its’ a keeper en als die op is schijnt Primark ook een hele goede te hebben.

Schoenen opruimen

Niets zo lelijk eigenlijk als schoenen in de gang. Wij lopen in het huis altijd op pantoffels of slippers. Dat betekent dus echt geen gezicht in de gang, al die losse schoenen en pantoffels nee echt heel schandalig. Gelukkig is daar een oplossing voor: De Furnea Colorado Schoenenkast
Deze kast is mooi om te zien van de buitenkant. Hij is namelijk gewoon clean wit en je kunt er zelf kleur aan toevoegen. Zoals jullie weten hou ik van kleur en heb ik laatst ook een blog geschreven over meer kleur aan je interieur, check die voor meer tips over kleur. Goed deze schoenenkast is helemaal aan je eigen wensen aan te passen. Zo kun je kiezen uit 2/3 of 4 vakken. Als je bijvoorbeeld een trap hebt kun je hem zo eronder opbouwen. Daarnaast hebben ze ook bijzondere front kleuren die je kunt kiezen denk hierbij aan:  Geel, groen, oranje, petrol maar ook spiegelglas. Ze hebben de Furnea Colorado Schoenenkast ook in het eiken.

schoenenkast

Sjaals wanten balletschoenen allemaal opruimen

Nu komt het: je hebt natuurlijk ook winterspullen zoals je sjaals je handschoenen etc. Onze kinderen zitten ook op sport en ik word gek van al de attributen. Ook hiervoor gaan wij een schoenenkast inrichten. Een lade voor de handschoenen, een lade voor de sjaals en Noah en Nimra krijgen ieder een schoen-lade voor hun eigen hobby spullen (denk aan freerun/ballet/zwemles) er hoeven niet allemaal tassen aan de kapstok te hangen dat staat super rommelig. Daarom ben ik een voorstander van alles wegwerken. Dit kan natuurlijk ook in opbergkasten, maar wij hebben heel weinig ruimte in de gang en de schoenenkasten zijn maar 30 cm diep dus ideaal. Als je wel ruimte in de gang hebt dan zou ik de schoenenkast combineren met kapstokpanelen, opbergkast, dressoir en ladekasten kijk even op furnea.nl. Ze hebben een groot assortiment en je kunt alles mixen en matchen.

Colorado kast review

Kapstok minimaliseren

Ik kwam een keer bij een vriendin van mij aan en er hingen maar enkele items op haar kapstok. Het zag er zo goed uit, maar voor ons gezin niet te doen. Wij hebben echt te veel jassen. We zijn met 4 en als ieder een herfst jas en een lente jas op de kapstok hangt is hij vol. Daarom komt er nu een extra kinderkapstok bij. We houden evenveel jassen, maar ze worden nu meer verspreid over de kapstokken waardoor het opeens veel minder rommelig oogt. Natuurlijk helpt het ook om de regenjassen/ bodywarmers etc op te ruimen in de kinderkasten. Dit zijn jassen die je niet dagelijks gebruikt en die hoeven dan ook niet perse een plek op de kapstok.

M2 Kollektion Kaja Kapstok

M2 Kollektion Kaja Kapstok

Vergeet niet een mooi wandschilderij

Een mooie opgeruimde gang

Gezien op photowall.nl

Wij hebben de wereldkaart hangen in de gang. Deze is helemaal uitgeschreven dus alle namen van landen en hoofdsteden en werelddelen staan erop. We krijgen veel complimentjes erover. Daarnaast kunnen we de kids steeds laten zien waar een vakantiebestemming is. Ik vind het zelf super fijn een lekker ruikende opgeruimde gang te hebben met een bijzondere uitstraling. Ik hoop dat jullie wat hebben gehad aan deze blog:  Een mooie opgeruimde gang. Lees ook mijn andere home en interieur blogs

 

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.