Beauty

Een stralende glimlach door een onzichtbare beugel?

By  | 

Een stralende glimlach door een onzichtbare beugel?

Een stralende glimlach door een onzichtbare beugel? Het hebben van een stralende glimlach straalt energie, zelfvertrouwen en gezondheid uit. Daarnaast is het uiteraard ook aantrekkelijker als je als vrouw zijnde een mooie stralende glimlach hebt. Het hebben van mooie rechte tanden zal erg veel invloed hebben op jouw stralende glimlach. Voor veel mensen is het dan ook belangrijk om rechte tanden te hebben doordat ze zich hierdoor een stuk zelfverzekerder voelen en het er natuurlijk aantrekkelijker uitziet. Doordat de technologie zich simpelweg enorm snel ontwikkelt, is het niet meer noodzakelijk om zo’n beugel te hebben die iedereen ziet. Je kunt namelijk gebruikmaken van een onzichtbare beugel. Dat hoor je zeker goed ja, een onzichtbare beugel. Alles daarover lees je in deze tekst.

happy young ethnic woman giving mirror to female client after applying makeup
Photo by George Milton on Pexels.com

Hoe bedoel je een onzichtbare beugel?

Wellicht komen er heel wat vraagtekens in je op, wat uiteraard logisch is. Een onzichtbare beugel, ook wel bekend als aligners, is een vervanger voor de traditionele beugel. Beugels helpen bij tanden rechtzetten. We kennen allemaal de blokjes beugel wel, deze was erg zichtbaar. Nu maken we plaats voor de onzichtbare beugel. Een onzichtbare beugel maakt gebruik van een transparant plastic hoesje dat over je tanden wordt geschoven. Dit hoesje wordt op maat gemaakt en aangepast op de vorm van jouw gebit om zo de tanden te verschuiven naar de gewenste positie. Dit wordt in een geleidelijk proces gedaan waarbij de onzichtbare beugel geleidelijk wordt versteld. 

Het voordeel van een onzichtbare beugel

Hoewel je het zelf wellicht al kunt raden, is een van de grootste voordelen van een onzichtbare beugel het feit dat deze onzichtbaar is. Hoewel traditionele beugels eigenlijk vrijwel direct opvallen, is een onzichtbare beugel onopvallend. Dit maakt het dragen van een beugel laagdrempelig en zorgt voor een betere ervaring van het dragen van een beugel. 

Ook is een groot voordeel ten opzichte van een traditionele beugel dat de onzichtbare beugel comfortabeler is doordat ze van glad plastic zijn gemaakt. Hierdoor kun je ze eenvoudig zelf verwijderen waardoor je tijdens het eten geen last hebt van die vervelende beugel. 

Hoe kom ik aan zo’n beugel?

Doordat deze beugels vrij nieuw zijn, hebben nog niet veel praktijken deze onzichtbare beugels in bezit. Je zult deze dus op bepaalde webshops kunnen bestellen. Kijk altijd naar de reviews van jouw voorgangers en maak eventueel eerst een kennismakingsgesprek zodat je alle benodigde informatie hebt. Op het gebied van onzichtbare beugels is drsmile.nl zeker een aanrader om eens naar te kijken. Zij zijn gespecialiseerd in onzichtbare beugels en kunnen jou voorzien van het beste advies.