Lifestyle

Eindelijk tijd om eens wat dingen op te hangen

By  | 

Eindelijk tijd om eens wat dingen op te hangen

Eindelijk tijd om eens wat dingen op te hangen. Ja je leest het goed. Ik adviseer echt iedereen om daar lekker mee aan de slag te gaan / blijven. Als het nou allemaal een beetje mee zit met de corona crisis en wij geen tweede piek krijgen zouden we zomaar weer ons normale leven terug krijgen. En dat betekent eigenlijk voor iedereen dat we dan opeens weer terug gaan naar ons drukke leventje en nergens meer tijd voor hebben. Dus ik zeg het wordt mooi weer deze week dus probeer je tijd goed te gebruiken. Bij ons zijn er inmiddels diverse projecten van start gegaan in de huiselijke sfeer. Ik heb weinig werk nu, dus echt alle tijd om diverse huis opruim klusjes aan te pakken. Daarnaast moet er ook geklust worden en dat laat ik natuurlijk aan de papa van de kids en mijn vader over.

Gordijnen ophangen

Bij mijn moeder bijvoorbeeld is er een heel simpel klusje. Namelijk hang een gordijn op op zolder. En wat denk je? Dit moet al jaren. We hadden het er deze week over. Mijn moeder gaf aan dat het nog steeds niet gedaan was. Toen herinnerde ik mezelf dat ik nog verduisterende gordijnen heb hangen en ja ik heb nu alle tijd dus ik heb die verduisterende gordijnen even naar haar toe gebracht. Wat we nodig hadden was natuurlijk Elektrisch gereedschap boren en schroeven kunnen natuurlijk ontbreken als je een gordijn wilt ophangen. Dus toen mijn vader thuis kwam hebben we hem gevraagd ons te helpen met het boren aangezien mijn moeder en ik geen helden zijn als het gaat om het gebruik van een boormachine. Ik gaf de schroefjes aan en wat denk je zo gepiept. Kunnen we dat ook weer van de to-do list afstrepen.

foto's ophangen
inspiratie: Photo by Jonny Caspari on Unsplash

Schilderijen en foto lijstjes ophangen

Ik moet bekennen dat ik mijn ouders vaak cadeautjes geef in de vorm van foto lijstjes van de kinderen. Niks is zo leuk dan lekker veel foto’s te maken en die dan daarna in te lijsten en weg te geven. Eigenlijk hadden ze al die foto’s gewoon maar op plankjes neergezet. Maar dat staat en beetje rommelig. Dus toen mijn vader toch in de weer was met de boormachine hebben we meteen gevraagd of hij alsjeblieft die foto’s en spiegel wilde ophangen. En ja als je eenmaal bezig bent kun je meteen alles ophangen. Dit resulteerde dus in een fijn ophang moment. En het resultaat mag er wezen. Alles hangt nu en de woonkamer ziet er veel netter uit nu.

Er is nog veel meer te doen

Ik kan nog zoveel dingen opnoemen die gedaan kunnen worden. De wc moet echt een keer geschilderd worden. Daarnaast kan alle winterkleding uit de kasten en moet er zomerkleding aangeschaft worden. De kids groeien snel en die zijn overal uitgegroeid. Ook hebben we eigenlijk nieuw laminaat nodig in de huiskamer. En dan kan ik nog wel 10 dingen bedenken. Maar ja baby steps he. Rome werd ook niet in een dag gebouwd en ik wil ook de tijd nemen een beetje uit te rusten van al die hectiek van de afgelopen jaren. Volgende week wordt het mooi weer dus dan staat er een stranddag op de planning. En ja als ik tijd vind dan ga ik nog even lekker door in het huis. In ieder geval was het Eindelijk tijd om eens wat dingen op te hangen. Tot de volgende interieur blog

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.