Beauty

Face Forward Clinique

By  | 

Je beste beentje voorzetten, of moeten we zeggen: je beste gezicht voorzetten! Clinique heeft de #FaceForward campagne gelanceerd waarin zij vragen ‘jezelf’ te tonen aan de buitenwereld. Een beetje scary misschien want op dit moment is de ‘fake look’erg in! Als je bijvoorbeeld kijkt naar dat programma Snog Marry Avoid van TLC dan zie je dat de dames lagen make-up op hebben, een bijna oranje huidskleur hebben, om nog maar te zwijgen over de nepnagels, wimpers e.d

Natuurlijk mooi zijn
In de #FaceForward campagne gaat het er juist om, om je ‘natural inner beauty’ te showen zonder al die upsmuck. Om deze campagne te versterken, komen er verschillende powervrouwen (bloggers, actrices, schrijfsters) aan bod die uitdrukken wat hun zelfvertrouwen geeft om uit te blinken. Wij van de Mansion vinden dit echt een toffe campagne! Empowerment en jezelf zeker voelen is hartstikke belangrijk om alles uit jezelf te halen.

De verzorging van je ‘inner beauty’ 
Natuurlijk begint dat bij een goede verzorging van jezelf. Denk aan gezond eten, regelmatig bewegen en je leuk kleden. Maar dan nu het gezicht. Je gezicht is je visite kaartje en eigenlijk het belangrijkst. Al die lagen plamuur zijn niet goed voor je huid. Die raakt alleen maar geirriteerd en verstopt, met pukkeltjes en oneffenheden als gevolg. Natuurlijk is het niet erg om af en toe lekker je hele gezicht te shapen zoals Kim Kardashian en die fake lashes uit de kast te trekken. Maar doe dit gewoon occasionally op een feestje for your skins sake.

1-F15_Millenial_Phase3_3stepProp_Tavi_FBPost_BrandedPlayerTop

Face Forward Clinique 3-stappen kit
Daarom de Clinique 3-stappen kit. Dit pakket bestaat er voor 4 verschillende huidtypen en reinigt, exfolieert en hydrateert je huid. Nadat je je huid gereinigd hebt doe je wat mascara op, misschien wat poeder en een glosje and that’s it After all, met een stralend gezicht voel je je lekkerder in je vel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.