Lifestyle

Fashion Week Sepehr Maghsoudi

By  | 

Ik kijk er altijd naar uit. Fashion week is één van die weken dat iedereen zich volledig, helemaal en legaal mag uitsloven. Niets is te gek. Alles mag. Over the top. En tja, ik kan het niet vaak genoeg zeggen: Beter over the top dan Underdressed!

Victoria KoblenkoHowever… Bij een happening als deze hebben we natuurlijk altijd nog Queen V. (Victoria Koblenco) rondlopen. Als je dan al denkt dat je outfit volledig ‘out of the box’ is… Wake up call!! Dat blijkt helaas een illusie naast Vicky. Vicky is overigens een schatje. Misschien komt ze een beetje arrogant over, maar hé daar hou ik wel van. Dit soort vrouwen is goed aan mij gewaagd! Over haar outfit zei ze zelf: ‘Van boven een moskee en van onder een hoerenhuis’. En dáár ben ik het helemaal mee eens.
Dag 1
Ben ik naar de premiere van Sepehr Maghsoudi geweest. Ik ken hem al langer en hij is super Gentle, echt een lieve warme persoonlijkheid die durft te dromen en anders durft te zijn. Hierbij een interview dat ik afgelopen zomer met hem deed voor Amsterdam Fashion Tv:

 

fernando

De creaties op de rode loper waren bizar, weird en toch super tof. Links naast mij zit Fernando Hallman. Jullie kennen hem wel – tenminste, als je net als ik lekker naar FunX luistert. En aan de andere kant heb je mijn vriendin en oprichtster van de Kleurrijke Lijst  Raja Felgata, gevreesd en gehaat door sommige mensen en gerespecteerd door vele anderen. Daarnaast weer Asia Paruch  van Puretans. Aan haar heb ik mijn mooie teint te danken, want geloof me in deze koude tijden ben ik zo wit als een ijspegel. Mijn bruine kleurtje komt uit een spuitbus en de BB-Cream van                                                                                              Estee Lauder Day Wear.

 

mounira mansour

Jurk: Noir & Blanc

Jas: Noir & Blanc

Armband: Guess

Clutch: Frenchonista

Ring: Guess

Shoes: Vintage

Make up: @Alexandrea 

Haar/Kapsel: Helemaal zelf gedaan!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.