Fashion

Fashion zomer kleuren

By  | 

Fashion zomer kleuren

Ik ben bezig met een nieuwe garderobe. New me, new wardrobe. Ja het zit namelijk zo: In de laatste jaren heb ik onwijs veel zwarte en grijze kleding gespaard. Als je mijn kast opent dan zit hij echt vol met heel veel zwart en heel veel grijs. Dit jaar wil ik wat meer kleur gaan dragen dus ben ik even gaan googelen naar de fashion zomer kleuren en tot mijn verbazing zijn de kleuren ‘nog meer in’ dan dat ze al in waren.

Het Pantone Color Institute heeft een shortlist modekleuren opgesteld, gebaseerd op het kleurgebruik in collecties gepresenteerd tijdens de Londense en  New Yorkse Fashion Week. De ultieme kleuren voor het jaar 2019 is zijn nude, geel en Neon.

geel neon roze

Nu is het leuk om een opvallende zomerjas uit te kiezen in die kleur. Nude is dan wel weer voor de hand liggend dus ik zou dan gaan voor Neon of geel.

zomerjas roze zomerjas geel

Naast Neon gaan we deze zomer een hoop andere kleuren terug zien. Het is iets te veel om op te noemen dus voor deze: Fashion zomer kleuren  blog Heb ik de kleuren uitgekozen die minder belicht worden online maar die ook heel cool zijn. Dat zijn Chili oil, Tomato red, Baby boy blue en Pink lavender

Chili oil

Als ik dit zo hoor dan denk ik bijna aan rode chili peper, maar het is meer een aardetint. Een bruine variant wel te verstaan die een beetje shined. Alsof het bruinige olie is snap je hem nog? Ik vond deze print items waarin chili oil in is verwerkt.

chili oil

Tomato red

tomato red

Deze kleur is niet zo ingewikkeld. Denk eens aan rood. Daar heb je hem gewoon rood. Ik vind rood altijd een moeilijke kleur, maar er is echt heel veel leuke  Dameskleding van. En als ik kijk naar de modellen op die foto’s dan denk ik altijd: Leuk, maar niet voor mij. Doe mij maar rode lippenstift eens in de zoveel maanden.

Baby boy blue

baby blue baby blue baby blue

Genaamd naar het schattige baby blauw, denk hierbij aan de kleur blauw voor baby’s. Nu mogen we massaal deze te gekke kleur aan. Ik vind hem vooral mooi bij vrouwen met blauwe ogen. Dat versterkt die ogen op de een of andere manier.

Pink lavender

lavendel

Prachtige kleur tussen lila en roze in. Ik had vroeger toen ik een tiener was een topje in deze kleur en die heb ik zo vaak aan gehad. Nu de pink lavender terug is ga je mij er wel inzien want ik zie mezelf niet zo snel in ‘baby blue’of ’tomato red’. Heel misschien nog wel in chili oil, maar ja time will tell.

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan de blog Fashion zomer kleuren. Ik heb de meeste foto’s gehaald van de webshop: Bomont.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.