Fashion

Fashionblog

By  | 

Fashionblog

Als mensen mij 2 jaar geleden vroegen wat ik nou deed achter die laptop dan zei ik: ‘Ik heb een fashionblog en ben een fashionblogger. Toen ik net begon wilde ik in eerste instantie een serieuze Fashion Blogger zijn. Ik heb toen ook heel veel fotoshoots opgezet en vulde elke pagina met foto’s van outfits. Maar goed mijn real life bestaat natuurlijk niet alleen maar uit kleding. Sterker nog als dat zo zou zijn zou ik een heel eenzaam en leeg bestaan leven. Gelukkig  kwam ik snel tot de conclusie dat mijn blog over meer moest gaan dan alleen Fashion en ben ik veranderingen gaan aanbrengen. Ik denk dat de kracht van een goede Blog is dat je blogt over wat je meemaakt en wat je aanspreekt. Je moet het gewoon ‘real’ houden en dat deed ik.

fashionblog Fashion blog

Afijn ik kwam dus al snel tot de conclusie dat mijn leven niet enkel en alleen uit Fashion bestond. Ik ben langzaam aan veel meer van  mezelf en mijn echte leven gaan delen. Naast kleding kwam er ook interieur design bij. En toen begon de twijfel: Ik heb net een lekker gerecht gemaakt. Zal ik dat ook posten? Nee ik ben een fashionblogger. Maar euh??? Uiteindelijk hakte ik de knoop door en ben ik gaan verbreden. Als je me nu vraagt wat voor Blog ik heb? Dan zeg ik: Ik heb een Fashion/Lifestyle en Beautyblog met de focus op alles wat ik meemaak…,maar ook een lekker recept, een mooi product of tv serie deel ik met jullie. Na een tijd kwam de Categorie Events erbij en even later  kwam de Categorie Kids nog over mijn kinderen.  Nu zit ik alweer te twijfelen of er niet ook een Travel categorie bij moet komen. Want ik doe ook reis reviews. Maar goed laten we even terug gaan naar de kern van dit verhaal. Lol die is er niet:)

Fashion

Zoals je op deze foto ziet: Prive met Noah, Fashionweek, Koffie en lekkers, Opnames Tv-serie, Make-up, Carnaval Kostuum Lara Croft.

Fashionblog
Ja als ik zo terug kijk naar het begin van mijn Fashionblog en dan nu naar mijn Fashionblog 2016, dan is er echt heel veel veranderd. De site zelf bijvoorbeeld. Ik heb in de laatste 2 jaar 3 nieuwe sites gehad. De eerste blogsite die herinner ik mij niet eens meer. Daar groeide ik al heel snel uit. Ik had letterlijk teveel foto’s en hij was al snel vol. Bij mijn tweede Fashion Blog heb ik het nog anderhalf jaar uitgezeten. En dan nu dus deze nieuwe waar ik overigens erg tevreden over ben. Ik schrijf deze blog voor mijn nieuwe volgers, die mij of mijn Blog misschien nog niet kennen. Jij dus die dit net leest! Zodat je een beetje weet hoe het nu precies zit. Oh en dan vergeet ik nog een heel grote Categorie: De Roddelfabriek. Gossip die ik lees deel ik met jullie via de Roddelfabriek dus.

 

Lees mijn next Blog over Fashion Inspiratie (Soon)

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.