Fashion

Fashionweek Look Sepehr Maghsoudi

By  | 

Een nieuwe look die ik bij de Fashionweek aanhad met de Look Sepehr Maghsoudi Wat vindt mijn glampanel van mijn look. Check it out!!!

Show Sepehr Maghsoudi
Jurk: Noir & Blanc
Jas: Noir & Blanc
Armband: Guess
Clutch: Frenchonista
Ring: Guess
Shoes: Vintage
Make up: @Alexandrea
Haar/Kapsel: Helemaal zelf gedaan

Louis MonteiroLouis Monteiro (21)
Beroep: Blogger bij FashionJunk
De perfecte tijdloze kleuren waar je bijna niet verkeerd kan gaan zijn Zwart en Wit. Dat is wat Mounira heeft gekozen. Mounira draagt hier een jurk en bijpassende jas van Noir & Blanc. Wat haar jurk zo leuk maakt is dat de achterkant langer is dan de voorkant. Haar outfit en pose laten zien dat ze een spontane dame is met een chique stijl. We zien ook dat Mounira voor safe is gegaan, door haar zwarte pumps, tasje en zo weinig mogelijk accessoires. Zelf had ik haar een ketting aangeraden ivm de deep U-neck van haar jurk. Sterren die ook graag in zwart en wit gezien willen worden zijn: Beyonce Knowles, Kelly Rowland, Victoria Beckham en Kim Kardashian, dus Mounira je doet het goed.

KarimaKarima Achhoud (26)
Beroep: Visagiste
Ow nee Mounira!!! Wat heb je aan! Ik ben een voorstander om niet altijd te strakke outfits te dragen.
Maar waar is jouw killer body gebleven? Wellicht dat het er in real life anders uit zag maar het fotografeert niet mooi. Jammer jammer.

 

Christine WijmansChristine Wijmans 16)
Studie: VWO 5
Ik vind dit een mooie en chique outfit, wat een leuke combinatie met zwart en wit! De jurk is van achter langer dan van voren, dit staat erg goed. Give me those pretty heels, de hakken passen er uitstekend bij. Het tasje is cute, maar ik had hier liever voor een grote clutch gekozen. Je opgestoken haar maakt het geheel helemaal af.

 

Michelle verpuggiMichelle Verpuggi (19):
Beroep: blogger, stylist and fashion writer
Wat een prachtige jurk bebe! Wel jammer dat je geen kleur hebt terug laten komen in de accessories (zoals clutch en shoes), zelf ben ik  niet echt bepaald fan van Guess sieraden maar de knot maakt veel goed!

 

 

Samira FerjaliSamira Ferjali is (28)
Beroep: Event manager
Weer de prachtige hoge knot. Deze speelse knot laat haar mooie gezichtje en de perfecte make up goed uitkomen. De pumps zijn geweldig en passen goed onder de lange jurk van Mounira. Zelf mis ik alleen wat kleur in deze outfit.  Een paar gekleurde pumps of een gekleurde clutch hadden niet misstaan. De jurk hangt wat los om haar lichaam en dat is jammer want daardoor zie je haar sensationele figuur niet. Al met al niet een outfit die de altijd sprankelende Mounira tot leven laat komen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.