Lifestyle

Feestdagen Cadeau tips

By  | 

Feestdagen cadeau tips

Feestdagen cadeau tips, Joehoe de feestdagen komen er weer aan. Wij zijn echt van die onwijze familie mensen en gezelligheidsdieren. Bedenk een reden om een etentje te geven en wij zullen er zijn. Mijn vader en moeder hebben bijvoorbeeld couscous dag geïntroduceerd. Een keer per week eten we couscous omdat we er zo dol op zijn. En omdat we dus iedere gelegenheid aangrijpen om samen te zijn. Oke goed ik dwaal af. Oh ja kerst. Wij vieren niet echt kerst, maar we hebben wel gewoon een kerstboom en we gaan ook altijd bij familie eten dan. Meestal bij zowel mijn ouders als mijn schoonouders en soms vragen we iedereen bij ons. Mijn kids vinden niets zo leuk als een kerstboom decoreren en ja! lekker eten, kunnen ze ook als de beste.

Kerstcadeau idee

Ik zat er dus aan te denken om iedereen met de kerst als kerstcadeau een mooie (buiten)lamp te geven. Of in ieder geval iets dat licht geeft. Ik was namelijk op zoek naar een cadeau wat ik onze 3 gezinnen kan geven. Wat ik kan bestellen vanaf 1 website. Maar waar ik toch weer in kan variëren. Niet iedereen krijgt namelijk hetzelfde lampen setje. Je moet wat als het gaat om cadeaus. Iedereen heeft al alles, maar heeft iedereen ook een buitenlamp een lichtgevende cadeau-set of een houten led kerstboom?

Waarom een buitenlamp cadeau?

Ik schreef het net al een beetje. Niet iedereen heeft dat. Terwijl het zooo gezellig is. En je wordt ook goed herinnerd aan je cadeau omdat degene die hem krijgt er waarschijnlijk veel complimentjes mee krijgt. Met name natuurlijk van vrienden en buren. Al met al ik vind het dus een top idee.

Verschillende soorten verlichting

Ik ben maar even gaan speuren en kwam op Scala Xl. Die hebben dus echt allemaal leuke lampen, lichtgevende snoeren en andere leuke Led lichtgevende accessoires. Ik kies er voor dit blog 3 uit die ik kort toelicht.

Houten kersboom Led

Ik ben er niet helemaal achter wat dit is, want op de website staat er geen beschrijving bij. Maar het is kost maar 8,95 dus ik bestel het gewoon en dan zien we wel of het iets lichtgevends is wat aan de muur moet.

Houten kerst led boom PRE5500226

Lichtgevende cadeautjes

Deze decoratieve set werkt op zuinige LED verlichting en is ideaal voor onder de kerstboom of ter decoratie binnenshuis. De giftbox set is voorzien van een 6-uurs timer en werkt op 3 x AA batterijen. Ze zijn niet super groot met een afmeting van 20 bij 15 cm, maar wel leuk.

Lichtgevende cadeautjes artikel nr
PRE5520120

De buiten lantaarn

Last but not least in de Feestdagen cadeau tips blog. Kijk nou hoe leuk en klassiek! De witte stijlvolle buiten lantaarn. Super leuk om te geven en om te krijgen denk ik dan. En ik weet al welke oma en opa ik hier mee blij ga maken.

buiten lantaarn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.