Lifestyle

Finale Fort Boyard

By  | 

Finale Fort Boyard

Woow!! We staan in de Finale Fort Boyard. Ik had  niet echt hoge verwachtingen van mezelf of van mijn team toen we begonnen met het Fort Boyard avontuur. Kim Feenstra blijkt een enorme bikkel te zijn, Janice is gewoon nergens bang voor en Chelina kan ook alles. Ik ben eigenlijk de enige in het team die niet zo’n dare-devil is. Maar goed ik heb weer andere kwaliteiten. Ik kan iedereen motiveren, steunen en het beste uit zichzelf laten halen. Ook kan ik heel goed mijn teamgenoten aanmoedigen. Haha! het was me wel wat allemaal. Maar goed dit is dus de dag dat het erom gaat spannen. Wij, team SWAG moeten tegen de TVmannen: Bas Muijs, Koert-Jan de Bruijn, Sebastiaan Labrie en Winston Post.
Zoals je kunt zien in dit filmpje is iedereen gewoon relaxed! Vol goede moed gaan we het Fort op:

filmpje

 

Behind The Scenes:

Finale Fort Boyard fort boyard behind

Check de finale hier op uitzendinggemist

Finale Fort Boyard

 

 

 

Zie ook mijn vorige blogs

fort boyard team fashion

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.