Lifestyle

Fort Boyard 2014

By  | 

Fort Boyard 2014

Eindredacteur: Mounira ken jij het programma Fort Boyard?
Ik: Euh ja…Zou je het leuk vinden om mee te doen als kandidaat voor Fort Boyard 2014 seizoen 3?

Op dat moment gaan er verschillende bellen af in mijn hoofd.

Ik keek Fort Boyard al, als klein kind op de de Franse zender toen ik nog in Tunesië woonde. Als je aan zo’n programma mee doet moet je wel echt een beetje lef hebben. Je moet toch allemaal enge dingen doen zoals bungeejumpen en slangen aanraken enzo.
Ik durf eigenlijk bijna niks, maar avontuurlijk ben ik wel dus…. Ik zei:

Oke let’s do it!

Binnenkort kun je hier lezen hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens het draaien van mijn bijzondere avontuur.
En ja op deze foto kijk ik heel heel heel erg bang, Ik was ook best vaak heel erg bang!! Ik heb denk ik ook nog nooit angstig op een foto gestaan, dus bij deze de primeur. Ik kan je zeggen dat het heel erg spannend gaat worden allemaal. Vanaf 3 november is het bij AVROTROS op Ned 3 te zien

Wij zijn natuurlijk team Fashion omdat we allemaal iets met mode doen! Benieuwd wie er nog meer meedoen?

fort boyard 2014
fort boyard 2014

De teams van 2014

In dit seizoen doen er weer meerdere teams mee. Je hebt het team van de mannen, het team van de dames. Maar ook de dansers en fashionistas zijn er bij. En natuurlijk de Tv dames. Hieronder een overzicht van alle namen die meededen:

Teams

1Team TV-mannen (wit): Bas Muijs, Koert-Jan de Bruijn, Sebastiaan Labrie, Winston Post
2Team Femme Fatale (paars): Melisa Schaufeli, Zimra Geurts, Rose Duinker, Amanda Balk
3Team Dans (geel): Anna-Alicia Sklias, Vincent Vianen, Vivian Gomez Cardoso, Roy Julen
4Team Mode (zwart): Kim Feenstra, Chelina Manuhutu, Janice, Mounira Mansour
5Team TV-vrouwen (roze): Gwen van Poorten, Airen Mylene, Ymke Wieringa, Kee Huidekoper.
6Team Levenslied (blauw): Carlo, Leo, John de Bever, Mick Harren

Presentatie: Lauren Verster en Freek Bartels. Tot zover: Fort Boyard 2014


Kids 400 x 200

1 Comment

  1. Pingback: Diary July- Aug

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.