Lifestyle

Fotoblog september 2016

By  | 

Fotoblog september 2016
Hoi allemaal

Het bloggen is er de laatste tijden flink bij ingeschoten. Maar niet getreurd ik heb een fotoblog ย die ik graag met jullie wil delen! Oke ik wilde ze uploaden in chronologische volgorde met datum erbij. Maar dat wil mijn computer niet. Dus er staat geen dag bij helaas!

Komt ie

Noah’s eerste schooldag! Wat ben ik trots op mijn kleine mini. Noah is 5,5 en mocht naar groep 3. Hij is de jongste van zijn klas en een vroege leerling. Je ziet aan hem dat hij nog moe is van de zomervakantie. Gauw weer vanaf vandaag in het ritme komen en niet meer zo laat naar bed.

Ik ga de komende dagenย het hele land door samen met de RTL-crew. Ik mocht 6 beauty-salons en 3 nagelstudio’s verassen met diverse prijzen en awards.

fotoblog september 2016

Ik eet over het algemeen heel gezond. Ik eet in de cohtend vaak crackers. Meestal eet ik rond 12.00 een zelfgemaakte soep. Dit kan bijvoobeeld zijn: Pompoensoep, Brocolisoep, Tomatensoep, Groentesoep etc. Alle soepen zijn zelfgemaakt door mij, zitten vol met groenten en zonder vlees. Als avond eten eet ik ook bijna altijd een salade. Dit kan zijn: Een salade geitenkaas, tonijn, blauwe kaas met appels, Fetakaas salade enz. Dit is een voorbeeld van mijn ontbijt.

Bestand_007

 

In de TV studio maken de visagiste en ik altijd Selfies.

Bestand_003 (4)

Vandaag kreeg ik een leuk pakketje via de post: Een doos met vers fruit en de nieuwste limited Edition lijn van Aqua Colonia.

 

We hebben een vrije dag! We gaan met Nimra en haar nichtje even lekker genieten van het mooie weer. Laat Osdorpplein nou ook een super leuke waterspeeltuin zijn!

Bestand_005 (3)

Seflie time met Roos! We hebben opnames bij haar salon in Amsterdam. Echt een aanrader als je hairextensions wilt! Google: Beauty By Roos.

roos van binsbergen vlog

Vandaag ben ik bij het S’Oliver Event in het Dylan Hotel. Wanneer er niemand op me let zet ik gauw mijn snapchat aan en maak ik een foto.

Bestand_003 (5)

Vandaag heb ik Quality time met Noah, We gaan op de scooter naar de stad ( van Amsterdam) Ik had van te voren al een pokeball besteld bij de Bart Smit, dus die gingen we even ophalen. Noah was zo gelukkig met zijn pikachu. Hij wilde daarna ook meteen naar huis om met zijn nieuwe speelgoed te spelen. Ik kreeg hem met moeite nog de H&M in want ik wilde ook even shoppen. Maar goed wel een leuke middag.

Bestand_004 (2)

Ik ben hier bij Telekids in het grote RTL Gebouw. Ik zeg altijd: Dream Big.

Bestand_002 (3)

Het is cheatday. Dus dan eet ik wat lekker met Hubby in het park. Een keer per week eet ik alles wat ik lekker vind. Vandaag was dat o.a een broodje Bakkeljauw bij Spang Makandra.

Bestand_000 (2)

Tussen de opnames door werk ik aan mijn blog. Onze cameraman ziet dit en filmt mij stiekem.

mounirasmansion

Mijn vriendin gaat trouwen! Vandaag een gezellig etentje om te vieren dat ze binnenkort #hooked is:)

Bestand_001

Ik krijg een foto doorgestuurd van een stoere boy die helemaal blij is met een jasje uit mijn Amsterdam Hustle Collectie.

amsterdam hustle

We Hebben opnames in Nijmegen bij Clinic 63. Poeh vanuit Amsterdam is dat echt wel ander half uur rijden. En dan ook nog op een dag dat het 31 graden is! De opnames zijn verder super leuk! Ik mag met clienten meekijken bij de volgende behandelingen: Het verwijderen van wallen, onderkin behandeling, fillers en botox!

clinic 63 opnames rtl

Het is weer #Cheatday en dat moet gevierd worden met een 1-euro ontbijtje bij de Ikea. Helaas wisten hubby en ik niet dat we er ook nog een jus d’orange bij mochten.

ontbijt ikea 1 euro 2016

 

Goed dit was mijn fotoblog voor nu. Ik heb er natuurlijk nog veel meer met datum erbij! Ga dan even naar mijn instagram!

See ya!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.