Lifestyle

Genieten op jouw terras

By  | 

Genieten op jouw terras

Genieten op jouw terras. Er gaat niets boven een heerlijke, warme zomerdag doorbrengen op je eigen veranda. Wat mij betreft kan dat heerlijke weer niet lang genoeg duren. Want voor je het weet, is het te koud om met je koffie en je krantje buiten te zitten. Zonde eigenlijk! Maar gelukkig heb ik daar een hele passende oplossing voor. Door simpelweg een glazen schuifwand toe te voegen, heb je het hele jaar plezier van je tuin. Plus, Het geeft ook nog eens een moderne uitstraling. WIN WIN WIN!

GLAZEN SCHUIFWAND

Met de juiste glazen schuifwand behoud je altijd volledig doorzicht naar je tuin. De schuifwanden zijn beschikbaar in een vijf- en zevenspoor. Dat zorgt voor een vrij gevoel en volledig uitzicht op de omgeving. Net of je gewoon buiten zit! Maar dan makkelijk bij de verwarming. Zin in een kerstontbijtje op je terras? Sluit je het lekker helemaal af. Wordt het in de zomer iets te warm en ben je toe aan een zomers briesje? Dan schuif je de wanden in een handomdraai gewoon weer open. Makkelijker kan niet. Duurzamer ook niet. De wanden zijn namelijk van oersterk, gehard veiligheidsglas en daarbij zijn er glasstrips beschikbaar. Dus zeg maar nee tegen tocht. Is ook weer leuk voor de energiekosten!

Genieten op jouw terras
Gespot op Metalura

PASSEN EN METEN

Je hoeft niet bang te zijn dat het niet past op jouw veranda. Want dan kies je natuurlijk gewoon voor een glazen schuifwand op maat. Je kan het allemaal zelf samenstellen. Kies zelf uit hoeveel panelen je schuifwand zal bestaan. 4 meter, 7 meter, het kan zo groot als jij wil. Alles wordt op de millimeter nauwkeurig ingemeten en geproduceerd zodat de glazen wand perfect aansluit op jouw buitenverblijf. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit iedere mogelijke RAL-kleur. Jouw extra doorkijk naar de tuin past dus altijd perfect bij de uitstraling van je huis. 

HANDIG EN MODERN

Natuurlijk is het handig, zo’n glazen schuifwandje, maar uitstraling is ook belangrijk. Je geeft gelijk een flinke moderne draai aan je woning. De wand oogt strak en het zorgt ook gelijk voor een rustige sfeer. Dat is zeker passend bij een buitenverblijf. Want wat je natuurlijk wilt op je veranda, is een rustig sfeertje. Kan je lekker in thuiskomen na je drukke dag, koffiedrinken op je zondagmiddag, of een wijntje doen op vrijdagmiddag. 365 dagen per jaar genieten van jouw eigen ‘buiten’. Overdekt of juist helemaal buiten. Ik zie alleen maar voordelen… Dus ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vier Kerst volgend jaar in de tuin!  Tot zover deze blog: Genieten op jouw terras

Glazen schuifwand op maat
Gespot op Metalura

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.