Uncategorized

Giannina en Damian love is blind zijn weer samen

By  | 

Giannina en Damian love is blind zijn weer samen.

Giannina en Damian love is blind zijn weer samen. Dat lees je goed. Ik vertel je daar zo meer even. Even eerst een recap: Giannina is 26 en tot voor kort was ze een retail busines owner. Maar nu is ze online influencer omdat ze belachelijk veel volgers op instagram heeft gekregen door de reality show op Netlix. Deze volgers blijven maar groeien omdat steeds meer mensen de show gaan bekijken. Love is blind is een liefdes experiment met een traditioneel concept: Zonder technologie en zonder elkaar te zien verliefd worden op elkaars innerlijk. En Giannina en Damian waren head over heels in love met elkaar.

Het bijzondere aanzoek.

Damian en Giannina deden elkaar en heel bijzonder huwelijksaanzoek zonder elkaar ooit van te voren gezien te hebben. Eerst vroeg Damian haar heel romantisch ten huwelijk waarom zij zei: I wanna ask you something. Ze houdt een mooie lange monoloog over dat ze feminist is en dat ze niet in boxes denkt en dan gaat ze op een knie zitten en vraagt ze hem ten huwelijk. Eerlijk ik kreeg kippenvel en moest een traantje laten zo mooi.

Dan gaat het mis

Ze krijgen elkaar voor het eerst te zien en Damian vindt Gigi zooo ongelofelijk mooi hij is super blij met haar uiterlijk. Gigi vind Damian ook mooi en leuk en ze zijn helemaal verliefd als ze op honeymoon gaan. Dan beginnen de problemen. Het eerste conflict is eigenlijk niet echt een conflict… Ik moet weg ik schrijf straks de rest op!!

Instagram Giannina Love is Blind @gianninagibelli

Instagram Ginannina love is blind
Instagram Ginannina love is blind

En Instagram Damian Love is Blind @damian__powers/

Instagram Damian Love is Blind
Instagram Damian Love is Blind

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.