Lifestyle

Glamping Italië

By  | 

Glamping Italie

Zo af en toe zie ik wat leuks voorbij komen op het internet en dat deel ik dan ook graag met jullie. Zelf wilde ik graag naar Italië gaan met mijn familie deze zomer. Ik ben er al vaker geweest en ik vind het een prachtig land. Lekker shoppen in Rome, genieten van de traditionele echte pizza en natuurlijk het heerlijke weer. Nu moet ik werken in de periode dat ik eigenlijk op vakantie wilde gaan met ons gezin. Wij gaan dit jaar niet maar wellicht is dit leuk voor mijn lezers.  Deze keer heb ik dus een tip als het gaat om Glamping in Italië.

Na een tijdje te hebben gegoogeld kwam ik op de site van Lux-camp.  Als je op vakantie wilt naar Italië dan is deze site erg handig. Alle LUX-camp campings in Toscane zijn gelegen aan de kust. Daarnaast worden op deze campings in Italië binnen Toscane leuke activiteiten georganiseerd voor zowel volwassenen als kinderen. Er is vaak wifi en moderne technologie waardoor je kunt genieten in Stijl. Er is een ruim aanbod van campings, maar ook weer niet te groot. Je kunt kiezen op hun site uit:

Camping Norcenni Girasole, Camping Park Albatros, Orbetello Village, Free Time, Camping Free Beach, Camping Parco delle Piscine,
camping norecenni

Prijzen Italie Camping
Voor een weekje vakantie Italië betaal je bij de goedkoopste camping 106 euro per persoon en voor de duurste 135 euro per persoon. Dat zie ik tenminste deze week op hun site staan. Ik heb gekeken voor de periode van 16 July 2016. ( Prijzen verschillen natuurlijk zoals iedere website)

Voorbeeld foto’s  Orbetello village vakantie italie 

ortobello camping camping italie glamping italie

Ik ga nog wel op vakantie hoor, maar nu ik het deze zomer druk heb met werk moeten we even kijken wanneer we even een last-minute kunnen boeken om er toch nog even op uit te gaan. En oh we waren vorige maand nog in Malta dus we mogen echt niet klagen. Dit was weer een tip van mij! Tot de volgende liefs van mij!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.