Lifestyle

Goed voer voor dieren

By  | 

Goed voer voor dieren

Goed voer voor dieren. We houden van onze huisdieren. De meeste dierenliefhebbers behandelen hun dieren alsof het kinderen zijn en zo hoort het ook. Ik heb zelf ook jaren lang dieren gehad. Toen ik vroeger nog in Tunesie woonde had ik maar liefst 4 honden, 4 schildpadden, een cavia en een egeltje. Dat egeltje hadden we al heel snel vrij gelaten omdat ik hem niet in een kooi wou opsluiten. Maar hij bleef een tijdje in de buurt en dat was heel leuk om te zien. Mijn honden waren echt met mijn maatjes en ik speelde uren met ze. Dat was in mijn kindertijd. Ik heb erna nog 2 keer een dwergkeesje gehad en een paar katten. Altijd heel treurig als die beestjes uiteindelijk dan dood gaan of weglopen. Nu heb ik even een huisdieren stop. Eigenlijk alleen maar omdat ik heel druk ben en het zielig vind om dan een huisdier te nemen. We hebben wel nog een kat. Onze kat is een erg actieve buiten kat die heel erg zelfstandig is. We zien haar bijna nooit omdat ze altijd op pad is of ergens ligt te slapen.

Goed voer voor dieren
schattige hond foto: by Victor Grabarczyk on Unsplash

Goed voer

Als echte dierenliefhebber wil je natuurlijk het beste voer voor je hond. De dierenwinkels en supermarkten liggen er vol mee. Voeding voor honden is net zo belangrijk als voeding voor mensen. Als een hond goed eten krijgt, voelt hij zich energiek en fit. Uit goede voeding halen honden energie, vitaminen, vetten en mineralen. Goed hondenvoer is heel erg belangrijk. Toch kan het ene hondenvoer heel goed werken bij de ene hond terwijl een andere hond daar juist weer heel slecht op gaat.

Online hondenvoer bestellen

Een tip is dan ook om voor goed kwalitatief hondenvoer te gaan wat ze verkopen bij hondenvoer van zoo-enzo.nl. Je kunt het beste je laten adviseren op de website. Hoeveel kilo is je hond? Hoe oud is je hond? Is je hond actief of juist een senior? Heeft je hond speciale behoeften? Hoe is het met zijn gebit? Als je links op de site de juiste vakjes aanklikt die op jouw hond van toepassing zijn, komt daar dan voer uit wat past. Ik heb me laten vertellen dat het soms 1 of 2 weken kan duren voordat je echt weet hoe jouw hond reageert op het nieuwe voer. Zelf wacht ik meestal niet langer dan een paar dagen.

kat
Schattige kat by Alexander London

Overstappen kattenvoer

Ik ben bijvoorbeeld laatst over gegaan van Wiskas kattenvoer op Iams kattenvoer en het ging meteen goed. Hiervoor was de kat vaak aan het kotsen en dat is nu helemaal niet meer zo. Voor deze switch was ik overgegaan op een ander kattenvoer waardoor ze juist weer meer ging kotsen. Dus zo zie je maar het is heel belangrijk goed op te letten hoe jouw dier reageert op voeding en hierin de beste keuze te maken.

Tot zover deze blog, tot de volgende.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.