Fashion

Goedkope leuke jurkjes

By  | 

We hebben fashion in ons leven nodig. Vooral goedkope leuke Jurkjes. Voor iedere gelegenheid kun je een jurkje aandoen. Nu het winter is en het  niet zo’n koude winter is, draag ik veel jurkjes. Dat zijn geen wollen jurkjes hoor, nee gewoon allerlei ‘dagelijkse’ jurken.

Ook in ‘Life is Beautiful’ heb ik heel veel jurkjes aan. Ik vind het gewoon net wat leuker staan dan een spijkerbroek. Het lijkt meteen of je gedressed bent, terwijl je eigenlijk juist niet echt hebt hoeven nadenken over je outfit. Je doet een jurkje aan, een panty, laarsjes en een vest en KLAAR!

jurken

Ik heb laatst een goedkope leuke jurken site ontdekt: EVER-PRETTY. Nu ben ik zelf niet zo van het goedkoop. Ik kies liever voor bewust en duurzaam, maar als je een kleiner budget hebt en er leuk wilt uitzien dan is dit echt een leuke site.

Ik heb zelf 2 goedkope leuke jurkjes bij hun besteld om te kijken hoe de kwaliteit, levering en maten zijn:

Roze Barbiejurk a US$:29.99

jnkl

Mounira Mansour

Zwarte Avondjurk a US$:89.99

jnkljkk

DSC_0279

 

Kwaliteit: De Kwaliteit van de goedkope leuke jurkjes is erg goed, de materialen zijn mooi en het is echt what you see is what you get.
Levering: Super snel, Ik had mijn pakketje echt binnen 3 werkdagen al binnen en dat is echt snel voor een buitenlandse website.
Maat: Ik heb zelf maat 38. De juken hebben beide een mooie pasvorm en zijn echt 38. Ze vallen niet groot of klein, maar zijn precies goed.
Prijs: Ja echt spot goedkoop, maar lieve lezer, denk altijd na als iets erg goedkoop is.

Ze hebben ook Bruidsmeisjes Jurken

bruidsmeisjes jurk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *