Beauty

Haarmodel voor Bert de Zeeuw Redken

By  | 
Haarmodel voor Bert de Zeeuw Redken

Yes! Ik ben gevraagd als haarmodel voor Bert de Zeeuw in samenwerking met Redken. Tutti-models had mij voorgesteld en Bert had mij samen met nog wat andere modellen uitgekozen. Ik heb al heel vaak model gestaan, maar nu kan ik ‘haarmodel’ ook van mijn lijstje afstrepen.Als actrice en presentatrice ben ik ben best zuinig met mijn haar en doe ik er niet zo veel mee behalve stijlen en krullen. Ik doe niet mee met alle haar-trends en laat me ook niet door elke kapper aanpraten dat mijn haar korter moet. Zelfs mijn puntjes laat ik niet regelmatig knippen. Als ik dat zou doen dan zou ik nooit meer lang haar hebben, want volgens mij groeit het echt niet meer terug als je mijn leeftijd hebt. Ook verf ik het niet vaker dan een keer per twee jaar. Al die troep in je haar lijkt mij nergens goed voor. Dus ja best goed en gezond haar dus.

Haarmodel voor Bert de Zeeuw Redken

Ik ga echt een hele toffe tijd tegemoet met Bert en zijn team en ik vind het nu al zo’n leuk en bijzonder project dat ik besloten heb er een foto-blog van te maken. Komt ie

Woe 21 sep

Hier zit ik voor het eerst in de kappersstoel bij People Behind The Mirror in Ede. Ik ben een beetje bang want ik weet niet precies wat ze met mijn haar gaan doen. Normaal gesproken ga je naar de kapper en weet je zelf al wat je met je haar wilt doen. Maar dit is een job, dus ik kan alleen maar hopen dat het er mooi uit gaat zien. Maar eerlijk gezegd ben ik niet zo heel bang hoor. Bert staat er om bekend dat hij magie verricht als het gaat om hair-art. Hij is net een schilder die een schilderij maakt, maar dan met haar.

Bert de Zeeuw portfolio

bert de zeeuw portfolio

Ja als ik dat portfolio zie, dan weet ik dat ik er alleen maar op zal verbeteren. Bert heeft voor mij een zachte cinnamon look bedacht. Zijn rechterhand Eugene Romein gaat met mij aan de slag. Ik krijg allemaal baby-lights door mijn hele haar. Zo behoud ik mijn eigen natuurlijke kleur, maar komen er lichte gouden-beige plukken door zodat mijn haar sun-kissed is. Nadat de verf eruit gewassen is krijg ik nog een toner. Deze moeten er nog 20 minuten in. We zijn 4 koppen koffie verder, inmiddels kent Eugene mijn hele levensverhaal en ik de zijne. We klikken en we zijn beiden helemaal blij met het eind resultaat. Ik eet nog 2 broodjes en stap in mijn auto. Het is langer dan uur rijden terug naar Amsterdam, maar absoluut de moeite waard.

Ik laat het eindresultaat nog even NIET ZIEN! Stay Tuned en tot gauw

Di 27 sep Hairshow

Ik heb wel eens een hairshow bijgewoond, maar had zelf nog nooit meegelopen met zo’n show dus ik vond het best spannend.
Na bijna 2 uur in de auto gezeten te hebben kwam ik aan bij het NH Hotel in Gelddrop. Er hing een relaxte sfeer en ik kon even bijkomen van de reis met een bakkie koffie. Ik werd voorgesteld aan de andere modellen en daarna mocht ik mijn kleding gaan doorpassen.

Dik

Ik voelde me wel een beetje dik met mijn maat 38 ten opzichte van de andere modellen die allemaal maat 34-36 hadden. Gelukkig doet shape-wear wonderen en  had Sandra Brood allemaal leuke outfits die zeer flatteus waren. Na wat pasbeurten gingen Bert, Sandra en ik alle drie unaniem voor de rode sterrenrok en stoere bomberjack met als speciaal gek detail: De chiwawa sokken in de open-plateau-zolen. Een erg kleurrijke en aanwezige outfit. Ik was er blij mee.
 

Haarmodel voor Bert de Zeeuw Redken

Daarna mocht ik de make-up in: Het zou een rustig make-upje worden met knal rode lippen en gele nagellak. Oké dat ging redelijk snel allemaal. Om me heen gebeurde er van alles. Er waren modellen die krullen in het haar kregen. Anderen werden geverfd in alle kleuren van de regenboog en er moest natuurlijk ook gegeten worden. Op het menu stond: Salade, tomatensoep en patat met kroket.

.IMG_6850

Ik vond alles lekker, maar ik heb niet zoveel gegeten want ja je moet nog een show lopen en dan wil je niet het risico lopen dat het eten niet goed valt en je misselijk wordt.Daarna was het tijd om te repeteren. We kregen een choreo ( een route met hoe je moest lopen, waar je heen moest en hoe je moet poseren) Dat vond ik het leukste, want ik ben gek op lopen op muziek en poseren. Ik vond het ook totaal niet eng, alleen maar leuk.

generale repetitie

Na de generale repetitie mocht ik weer plaats nemen in de kappersstoel want ik moest nog geprept ( Ja DAT IS EEN WOORD) worden. Mijn haar werd alvast licht voorbewerkt voor de show.  Mijn lokken werd helemaal gekruld door Eugene. Er was niet zoveel tijd om te kletsen, want de tijd begon te tikken en er moest nog zoveel gedaan worden. Ik heb als een volwaardige kappers-assistent alle krulspelden aangegeven en daarna nog een beetje geholpen met foto’s te maken van iedereen en een beetje met opruimen, want de kleedkamer was compleet ontploft. En toen was het showtime!

showtime

Zaal

In de zaal was het stil iedereen zat vol spanning te wachten en toen ging de muziek aan. We liepen met veel plezier het podium op en daar begon de magie: Bert en Eugene leken bijna 2 goochelaars. Binnen no time kregen de modellen op het podium een complete hairstyling. Weer werd er veel gesprayed, gekruld, gestyled, getoupeert en zelfs on stage geknipt! Daarna was er de finale waarbij we allemaal mochten lopen en na afloop maakten we nog een aantal groepsfoto’s. Het was een top avond. Tegen de rit naar huis zag ik wel een beetje op, maar gelukkig reed er een model met me mee  naar huis met wie ik kon babbelen zodat ik niet onderweg in slaap viel.

Tot volgende keer

Dit was niet de laatste keer. Volgende week mag ik weer en wie weet nog wel vaker.
Lieve Bert. Dank je wel voor de mooie ervaring en hopelijk maken we er samen nog meer! Hopelijk had je wat aan deze blog: Haarmodel voor Bert de Zeeuw Redken

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.