Roddelfabriek

Horror Crimi Clowns

By  | 

Het is Halloween! Tijd om te griezelen. Let op: niet voor jonge of gevoelige lezers.. Ik vind het namelijk zelf al eng hierover te schrijven haha.

Hebben jullie het al gehoord over die crimi/killer clowns? Het begon allemaal op social media in Amerika en Groot-Brittannië.. Een tijdje terug kwamen er filmpjes online over een killer clown prank. Iemand verkleedde zich dan als een enge clown, en wachtte mensen op, om ze dan eens goed bang te maken. Er lag vaak een pop op de grond waar de clown dan bijvoorbeeld met een hamer op het hoofd sloeg en er dan bloed uitspoot.. Persoonlijk vind ik het niet zo grappig, eerder een rotstreek. Je kan er echt een trauma van krijgen als het je overkomt. Maar goed.. het is niet echt..check hier het filmpje:

Of naja.. niet echt? Er gebeurde iets later iets heel geks. Iets wat niemand waarschijnlijk verwachtte.. De enge clowns gingen van een social media prank naar iets echts..

In Frankrijk hebben ze veel last van ‘terreurclowns’. Soms zijn het jongeren die zich verkleden en het gewoon grappig vinden mensen erg bang te maken.. maar er zijn ook echte psycho’s die gewoon mensen letterlijk aangevallen hebben met messen of knuppels!

Er zijn al veel arrestaties geweest, in Frankrijk zijn er al minstens 14 mensen opgepakt die bewapend waren met pistolen, messen en baseballbats, terwijl ze verkleed waren als clown. Er was ook een dronken man die terwijl hij verkleed was als een killer clown was gearresteerd omdat hij uit het niets een ander met een ijzeren staaf 35 keer had geslagen.

Het enge is.. het komt richting Nederland. Na de incidenten in Frankrijken zijn een aantal psycho’s in Belgie geïnspireerd geraakt. Een vrouw in Colfontaine was bijvoorbeeld door 4 kileler clowns achtervolgd die een machete hadden. Ook is er een 18-jarige jongen in elkaar geslagen door killer clowns.

Afgelopen week, was er ook een killer clown te spotten in Nederland te Nieuwegein. Daar ging het wel om een prank, maar natuurlijk raakten mensen wel in paniek. Ze hebben wel een boete ontvangen voor verstoring van openbare orde (als je dit leest wie je ook was, lekker voor je!).

clowns

Maar dat is niet alles, want er waren ook echte terreur clowns in dezelfde regio in andere dorpen. Drie automobilisten waren bijvoorbeeld aangevallen door de clowns. Vorige week op vrijdagavond sloeg een man geschminkt als clown een auto tot schroot! Hij werd gelukkig opgepakt, en verklaarde geïnspireerd te zijn door de filmpjes online.

Maar wat misschien nog het engste van alles is, is dat er geruchten gaan op internet dat de killer clowns een aanslag willen plegen op Halloween. Pas dus op!

Mijn advies, zie je vannacht clowns, ga er niet per definitie van uit dat het een grap is.. blijkbaar zijn er echt gestoorde mensen op de wereld. Be safe.

Welterusten xxx

1 Comment

  1. A.Kap

    november 8, 2014 at 12:05 pm

    Wat vinden jullie hier nou van?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.