Roddelfabriek

Haroon gespot met Blondine

By  | 

Haroon gespot met Blondine

Haroon Nazir gespot met Blondine:
Haha ik voel me nu bijna zo’n roddelblad dat een foto krijgt van de paparazzi en er een heel spannend verhaal bijschrijft. Komt ie:
Haroon Nazir  van temptation island is gisteren 10 maart in Antwerpen gespot  tijdens het winkelen met een blondine. Nu zou het zo kunnen zijn dat Ayse haar haren blond heeft geverfd. Maar op haar instagram zien we juiste een foto van haar met mooie lange donkere lokken. Beide foto’s zijn op dezelfde dag gepost. Ik ben echt niet zo’n snuffelaar, maar ik kwam deze foto geheel toevallig tegen op facebook. Dus ja als hij daar al massaal gedeeld wordt dan is het dus geen geheim.

Haroon gespot met blondine

ayse baskale

Bedenk je wel

Nu moet je je wel bedenken dat Temptation Island alweer maanden geleden is opgenomen. Mochten meneer Nazir en mevrouw Baskale uit elkaar zijn, dan zou Haroon Nazir zomaar een nieuwe vriendin kunnen hebben. Maar deze blondine op de foto kan natuurlijk ook een gewone vriendin/zus/buurmeisje whatever zijn. Het is zijn leven en wat hij daarmee doet moet hij zelf weten toch? En dit is wel grappig: in Temptation Island houdt Haroon zich bezig met of de camera’s wel of niet aan zijn. Nou nu je bekend bent zijn er overal camera’s dus pas maar op Haroon:)

Lees hier meet over HAROON

Lees hier meet over  AYSE

Marvin en Chiara waren een koppel na temptation Island

Marvin en Chiara Temptation Island

_Einde Roddelfabriek_

3 Comments

  1. Pingback: Ayse Temptation Island - Mounira's Mansion

  2. Pingback: Marvin en Chiara Temptation Island - Mounira's Mansion

  3. Pingback: Temptation Island wie zijn er nog bij elkaar - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.