Fashion

Het korset

By  | 

Dames en heren het is net 2016! En geloof het of niet, maar qua damesondergoed gaan we weer terug naar de Middeleeuwen. In die tijd droegen de dames op stand verschrikkelijk strak zittende korsetten. Deze vrouwen hadden alles over voor een weelderige wespentaille. And it’s back!! Het korset!!

De korsetten in die tijd waren gemaakt van materialen als boomschors, lood, hout of walvisbaleinen. En je kunt je voorstellen dat die dingen niet echt lekker hebben gezeten.
Later werden deze pijnlijke materialen wel vervangen door zachtere materialen als nylon, lycra en elastiek. Maar toch… Écht lekker zat dat natuurlijk nog steeds niet.
Maar ja, voldoen aan het ideale schoonheidsbeeld blijft keihard en meedogenloos (en dat zal altijd zo blijven!). Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, dat weten we allemaal. Maar het lijkt bijna of de nieuwste trends onmogelijk zijn om bij te houden voor de vrouw van tegenwoordig. Zie hiervoor mij FAKE BEAUTYBLOG

celeb body 2015

 

Sexy korsetten

korset

 

Maar goed. Het korset dus:
Je hebt tegenwoordig hele fijne korsetten die werkelijk een wonder doen voor je figuur. En eerlijk is eerlijk: elke outfit staat toch echt beter mét dan zonder… Ineens heb je een prachtig gestroomlijnde taille en zijn die gekke vetrolletjes als sneeuw voor de zon verdwenen. “It’s worth a try…” moet Kim Kardashian hebben gedacht, want zij gaat tegenwoordig echt niet meer zonder de deur uit.
korset 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer korsetten

 

korset

Taille Slimmer van Asos

 

korset

 

 

waist

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.