Lifestyle

Hippe accessoires in je interieur

By  | 

Hippe accessoires in je interieur

Tijd voor een frisse wind door je interieur? Of wil je enkele hoekjes wat opleuken? Dan kan je dat makkelijk en snel doen met enkele hippe accessoires. Wat de tofste accessoires voor 2022 zijn, tonen wij je in deze blogpost.

Kleur en bollen in de living

Gedaan met witte en grijze saaie woonkamers, deze zomer mag je gerust wat kleur en
warmte injecteren in je favoriete plek in huis. Denk aan de modekleur groen (zoals saliegroen), gemixt met natuurlijke materialen zoals hout, rotan en linnen. Gooi dus gerust wat frisse linnen lakens op je zetel, kies een leuk groenen tafelkleed en koop je een houten bijzettafeltje. Je woonkamer ziet er op 1-2-3 terug hip uit! Bolle en ronde vormen maken je living ook extra cosy: denk aan een rond kussen, een bolle lamp, een ronde spiegel of ronde tafel. Ronde vormen voelen vaak veel natuurlijker aan dan hoekige en geven zo ook je ruimte wat extra sfeer.

Goud of matzwart in de badkamer

Na de grote kuis in je badkamer, is het ook tijd om die wat te veranderen met accessoires. Een mooi keramieken schaaltje voor juwelen, een rieten wasmand en een rond spiegeltje kan je perfect toevoegen aan je badkamer. Als je badkamer echt wel opfrissing nodig heeft, kan je ook zaken zoals de douchekraan, lavabokraan en douchebak vervangen. Denk maar aan de hippe koperen, gouden of mat zwarte exemplaren. Vochtige ruimtes die elke dag wordt gebruikt, hebben namelijk soms gewoon een make-over nodig. Kies wel voor kwaliteitsvolle materialen en laat desnoods een poetsploeg komen zodat heel je badkamer er terug beter uitziet.

Rose douchekranen
Rose douchekranen

Gezelligheid in de keuken

Je keukenkasten en de materialen bepalen natuurlijk veel van de sfeer in je keuken. Maar op zich kan je met ook kleine ingrepen je keuken opfrissen. Op Youtube vind je handige DIY tips om je kastdeuren en ladefronten in een andere kleur te schilderen of te beplakken. Je hebt ook veel webshops waar je enkel fronten kan kopen die je makkelijk zelf kan monteren. Een nieuwe matzwarte keukenkraan erbij en nieuwe deurknoppen en voila: je hebt je saaie
witte keuken helemaal getransformeerd!

zwarte keukenkraan
Hippe accessoires in je interieur: Zwarte keukenkraan

Minder ingrijpende oplossing

Als je voor een minder ingrijpende oplossing wil gaan, kan je ook toffe vintage spullen toevoegen. Een mix van oud en nieuw is echt in: denk aan oude slakommen, een karaf, grote gietijzeren potten of houten snijplanken. Verwerk leuke vondsten van op reis en voeg ook aan je keuken wat kleur toe zoals groen en geel. Hoe maak jij je keuken helemaal klaar voor de zomer? Tot zover deze blog: Hippe accessoires in je interieur