Beauty

Hoe krijg je een grotere bil

By  | 

Hoe krijg je een grotere bil

Hoe krijg je een grotere bil. Billen Billen Billen Hoe krijg je een grotere bil? Het modebeeld is totaal veranderd. Vroeger wilde elke vrouw grote borsten en een strakke kont . Nu willen de meeste vrouwen graag curves. Volle borsten, ronde heupen en een bil waar je je kopje koffie op kunt zetten. Kim Kardashian is het voorbeeld van iemand die bekend is geworden om haar mega achterwerk. Ook Beyonce, Nicki Minaj en J.Lo staan erom bekend een big booty te hebben.  Maar hoe krijg je nou een grote bil? In Amerika is het bijvoorbeeld heel normaal om alles aan je zelf te laten verbouwen. Hier wat opties wat je er allemaal voor kunt doen:

Mounira billen

*Foto JFK Magazine *Andy Tan

Stap 1


Sporten
Als je echt een grotere bil wilt zonder plastisch chirurgie. Dan is dat ook mogelijk. Ik heb zelf een tijdje fanatiek gesquad en mijn billen werden echt voller en ronder. Dus Squad voor een grote bil! Het voordeel is dat het echt werkt. Maar het nadeel is dat je echt 4-5 dagen per week wel een uur  per dag moet trainen om resultaat te zien. Binnen 5 a 6 maanden heb je echt al een kont en heb je een grotere maat broek nodig. Het probleem is dat je niet even makkelijk een tijdje kunt stoppen, want je bilspieren die dan groter zijn geworden gaan dan weer weg, dus ook je billen.Hierbij een filmpje wat mij had geinspireerd om door te gaan met squats, heavy lifts,  lunges en trainen met gewichten

.

Billenbroekje met vullingStap 2


Billenbroekjes
Je kunt ook gewoon een broekje aandoen die van je billen een Booty maakt. Het kost je gemiddeld € 39,99 (o.a. verkrijgbaar bij Bijenkorf). Zo’n broekje van Magic Bodyfashion staat ook heel mooi onder een jurk. Veel Celebs dragen dit. Dit merk verkoopt naast bootybroekjes ook onzichtbare body verfraaiers zoals plak beha’s zonder bandjes en tepelcovers. Als je hier nieuwsgierig naar bent klik dan even op Wehkamp korting

Als je dan naar Wehkamp gaat zoek dan op Magic bodyfashion en je zult versteld staan wat voor handige lichaams-verfraaiers ze hebben.

Stap 3 Eigen vet  in billen spuiten ( liposuctie/lipofilling)

Blac Chyna en Kim Kardashian

Blac Chyna en Kim Kardashian

Je kunt bijvoorbeeld vet laten wegzuigen uit je buik en je eigen natuurlijke vet weer in je billen laten zetten.  ALs je hier meer over wilt weten lees dan deze blog. Daar staat een operatie verslag in met voor en na foto’s.

ERVARING LIPOSUCTIE LIPOFILLING FORUM

Stap 4
Twerken
Volgens Amberrose en Blac Chyna hou je zo je billen mooi. Check hier het filmpje van deze 2 dames twerkend in de huiskamer.

amberrose and black chyna twerk amberrose quote

Stap 5
Bil implantaten/ Bilvergroting
Als je echt voor de Real Thing wilt gaan dan kun je bilimplantaten nemen Je gaat dan onder narcose en als je wakker wordt heb je in iedere bil een implantaat. Er is wel tijd nodig voor het weefsel om rond de implantaten heen te groeien (kapselen). Het uiteindelijke resultaat is daarom pas na 3 maanden zichtbaar. Dit eindresultaat is over het algemeen blijvend. Bilimplantaten zijn vooral in Brazilië en de Verenigde Staten populair. Prijs. Tussen 4500 en 6000 euro. Het kan ook mis gaan! Check hier het filmpje van een vrouw die haar bil implantaten kan omdraaien in haar bil.

Beyonce (2)

Beyoncé

Beyonce

Beyoncé

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Iggy Azalea

Iggy Azalea

Iggy Azalea

Iggy Azalea

8 Comments

  1. Pingback: Ebru Umar heeft aandacht nodig - Mounira's Mansion

  2. Pingback: instagram

  3. Pingback: Weekend Nieuws

  4. Pingback: Naaktfoto's Kim Kardashian gehacked

  5. Pingback: Koop hier je billenbroekje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.