Fashion

Kijk mee: home make-over

By  | 

Ken je dat? Dat je naar je huisje kijkt en denkt:’ Tijd voor een home make-over?’ Zo’n moment had ik opeens, ook al wonen we pas 6 maanden in ons nieuwe huis. Ik vond ineens alles stom. Nu kun je natuurlijk niet allemaal nieuwe meubels kopen en nieuwe vloeren in je huis leggen. Tenminste ik niet. Dus zitten we nu midden in een kleine home make-over. Ik doe dit door middel van nieuwe accessoires aan te brengen.

Hoekje
Ik heb zo’n tafeltje naast de bank staan met een telefoon erop en een vaas. Iets klopte er niet. Het was een beetje een saai hoekje. Nu heb ik er een mooie lamp naast gezet en  bij een home make-over horen natuurlijk ook kaarsjes. Echt een wereld van verschil.

xenos lamp

TV meubel
Ook boven het TV meubel stonden veel te veel gekleurde tierelantijntjes… Geen gezicht. Ik heb alles weggezet en het simpel gehouden. Ik heb wat kaarsjes en een sterrenlantaarn toegevoegd en voilà.

tv meubel inspiratie

Bed
Wij hebben een super heerlijk bed en daar hoort ook een mooi dekbedovertrek op. Ik heb even gegoogeld en kwam toen op de site van Lusanna . Hier hebben ze heel veel keus voor leuke zwart-wit-grijze dekbedovertrekken. Ik heb hier een collage gemaakt van de overtrekken die het beste bij onze slaapkamer passen. Wist je trouwens dat het nu juist in de zomer voordelig is om een Dekbed te kopen? Als je niet tevreden bent over je dekbed dan zou ik zeggen: Grijp nu je kans want deze zijn overal met veel korting te koop.
dekbed

Gang
Dat kleine kastje is super handig voor bijvoorbeeld sleutels. En nu hebben we ook een plekje voor de zonnebrillen. Die worden bij ons het hele jaar gedragen.

gang inspiratie

Raam
Ik ben nog meer plekjes aan het herinrichten. Zo heb ik voor het raam een plakstrook gemaakt zodat je niet meteen naar binnen/buiten kunt kijken. Deze bloemen zijn nep, maar ik vond het wel gezellig staan. Binnenkort maar even naar het tuincentrum, dan vervang ik ze voor een mooie bloemenplant.

plant in raam

Ik heb een aantal dagen gedaan over deze plekjes. De komende week komen weer andere gedeelten aan de beurt.

Meer lezen?

Kledingkamer Opruimen

hoe-maak-je-een-walkin-closet


 

 

2 Comments

  1. Pingback: Welkom in 2016 - Mounira's Mansion

  2. Pingback: Keuken mooier maken - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.