Lifestyle

Houten meubels

By  | 

Houten meubels

Houten meubels. De hout trend is nog steeds hot hot hot en dat zal wel even zo blijven nog. Vooral de houten robuuste trend is in volle gang. Als je zelf twijfelt of je wel of geen houten meubels in je huis wilt, is het misschien goed deze blog even door te lezen. Ik vertel je namelijk over de voordelen van houten meubels. En natuurlijk bedoel ik er niet mee dat in een mooi interieur alles van hout moet zijn. Nee hoor juist niet. Een houten tafeltje met een glazen vaas en een marmeren plantenpot erop bijvoorbeeld is wat mij betreft een mooie hout combinatie.

Hout is all natural

Wist je dat bomen na 20 tot 120 jaar geoogst kunnen worden? Hout is dus een mooi duurzaam product en je kunt er zoveel mee. Je zult er niet snel op uitkijken. Stel je neemt leuke houten ronde bijzettafeltjes. Dan kun je die weer heel leuk combineren. Zet er een kussentje op en het is een krukje. Of schilder het in een een andere kleur als je erop uit gekeken bent. Zelfs als je het buiten bij het vuil neer zet is er altijd wel iemand blij mee en gaat het weer een tijd mee bij een nieuwe eigenaar.

Tronco salontafeltjes gespot op robuustetafels.nl

Sfeervol hout in de huiskamer

Hout brengt heel veel warmte, gezelligheid en sfeer met zich mee. Het haalt de ‘strakheid’ uit de woonkamer. Ik hou bijvoorbeeld erg van wit en van hoogglans. Maar met alleen witte meubels en hoogglans kastjes krijg je zo’n ‘net niet’ huis. Daarom doorbreek ik dit graag met mooie houten items. We hebben een schattig mini houtenkrukje met een plant erop nu. Ook hebben we achter de bank een houten bankje op bank hoogte. Zo kunnen we daar een afstandsbediening of een kopje opleggen. Staat heel leuk ik zal binnenkort een foto maken.

Robuuste eettafel

Ik ben erg fan van de eiken tafel. Het zorgt voor een echte blikvanger in jouw interieur. Zo’n houten tafel is extra stoer door het robuuste onderstel. Bij deze tafel horen 2 bankjes waar je weer zachte kussens op kunt zetten.

Houten meubels: Robuuste houten tafel.

Tot slot

Tot slot kan ik nog wel even doorgaan over waarom houten meubels zo fabulous zijn in je interieur maar dat lijkt me nu wel duidelijk. Het doorbreekt ieder patroon en het is duurzaam. Hieronder nog wat inspiratie foto’s die ik heb gespot op robuustetafels.nl.

Mooi houten interieur
Mooi houten interieur
Perdano TV meubel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.