Lifestyle Blog

Huis in Style

By  | 

Huis in Style

Zoals jullie wellicht weten zijn wij dus verhuisd en probeer ik ons nieuwe huis in style te krijgen. Het is een eengezinswoning met 3 woonlagen, een tuin en een voortuin. We zijn beetje bij beetje alles aan dit huis aan het veranderen. Wij hadden dit huis niet gekocht omdat we het zo mooi vonden, maar omdat we er potentie inzagen en de locatie is top. We wonen super dichtbij de snelweg wat voor mij handig is omdat ik voor Life is Beautiful het hele land door moet. De school en crèche zijn op loopafstand zodat we lekker tot 8.15 thuis kunnen blijven en de kids toch netjes om 8.30 op school zijn.  Op deze blog hou ik jullie op de hoogte als ik weer iets heb aangepast of als ik iets leuks heb wat ik graag met jullie wil delen.

Druk druk druk en geen tijd voor huis in Style

Ik heb het vrij druk gehad de laatste weken. We zijn in de zomervakantie op vakantie geweest naar Spanje en naar België en ik heb ook heel hard gewerkt. Zo had ik opnames voor Life Is Beautiful en de nieuwe kinderserie. Hierdoor zijn er gelukkig wel weer centjes verdiend waardoor we weer wat aanpassingen kunnen gaan doen in ons huis. Heel veel veranderd is er helaas dus nog niet in verband met tijd gebrek. Maar vanaf oktober heb ik het weer wat rustiger dus dan ga ik weer aan de slag. Dan ga ik eindelijk die mooie Oosterse lampen die ik heb gezien bestellen en in ieder geval houten lamellen bestellen voor de keuken. Ik weet het dit kan nu al maar ik heb de maten niet…

Tuin ( wordt aangepakt)

tuin

Ik schaam me een beetje voor de huidige tuin en vind het lastig om een actuele foto  te plaatsen. Juist omdat de tuin nu zo rommelig is en het geen tuinhuis heeft. Maar ja ik moet jullie een eerlijk kijkje meegeven in mijn leven en daar hoort dit ook bij. Gelukkig komt er einde deze maand een klusser bij ons die de tuin gaat omtoveren tot een rustgevende plek met een lounge gedeelte, een tuinhuis en en heuze vuurkolf. Ik ( en daar bedoel ik ook ‘we’ mee) kan niet wachten op de nieuwe tuin. De voortuin daarentegen is prima, die was al bij aankoop van het huis helemaal naar onze wensen. Ik plaats hier geen foto van ivm onze privacy.

Badkamer

badkamer              douche

De badkamer heb ik wel al flink aan kunnen pakken deze zomer. We hebben in de bestaande douche kabine een grote regendouche opgehangen. Ook heb ik van die veel te dure maar o zo mooie tandenborstelhouders en zeep despencers gekocht. Omdat we niet alle tegels uit de muren willen halen ( roze is niet onze smaak) Hebben we de wc in dezelfde kleinetegelstjes laten inmetselen zodat de badkamer meer 1 geheel is geworden. Ook hebben  nu ook een stijlvolle verwarming naast het bad. Hij ziet er mooi uit en daarnaast is ie ook praktisch. We hebben er de shampoo’s en badartikelen aangehangen. Als we gedoucht of gebadderd hebben kunnen we erna lekker onze handdoeken eraan ophangen. We (en daar bedoel ik manlief mee) hebben namelijk losse haakjes gekocht die je weer aan een Designradiator kunt hangen. Deze zitten er meestal niet standaard op, maar zo maak je het gewoon extra praktisch.

Slaapkamer

Ik heb eindelijk de make-up tafel waar ik zo ernstig naar verlangde. Met een dikke Shoutout naar Lex die deze helemaal zelf heeft gemaakt. Hij heeft een toiletmeubel aangeschaft en daar eigenhandig een waterbakje op/ingebouwd. Ook heeft hij bij Ikea van die knallampen erop gezet. Ik was super blij verrast met mijn make-up spot. Dit heb ik altijd al gewild en dit is echt een droom die uitkomt. Ik kan hier lekker make-up tutorials maken en natuurlijk me opmaken voor werk etc. Dit was mijn Huis in Style blog. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

make up tafel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *