Fashion

Hust and Claire review

By  | 

Hust and Claire review
Laatst werd ik door mijn PR-bureau gewezen op een voor mij vrij onbekend merkje: Hust and Claire. Het is een vrij exclusief merk wat je niet overal tegen komt. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik heb wat leuke meisjes kleding aangevraagd ter review voor babygirl Nimra.
Nimra groeit als kool en om de paar maanden heeft ze net als ieder ander kind weer een nieuwe maat. Ze zat op maat 86, waar ze al bijna uitgegroeid was dus heb ik alles besteld in maat 92.

hust and claire review

Longsleeves: Hust and Claire review
Hier kun je natuurlijk nooit genoeg van hebben in Nederland. Het is natuurlijk nog lang geen T-shirt weer, dus heb ik een setje logsleeves besteld. Het viel me meteen op dat de stofjes heel zacht zijn. Inmiddels zijn als deze longsleeves vaak gewassen en ze blijven mooi. Qua maat vond ik ze iets ruimer vallen dan ik voor ogen had, maar ja dat maakt niet zoveel uit, want de mouwtjes stropen we op en qua lijfje zit het goed. Nimra heeft een normale bouw, ze is niet petit ( bij een petit kindje zou ik een maat kleiner hebben genomen)

hust and claire spijkerbroek

Broekjes:
Nimra is dol op bloemen, ik ben dan ook zeer content met de bloemen stretch legging, het heeft een heel mooi model en staat haar heel schattig. Ook de spijkerbroek valt goed in de smaak. In eerste instantie leek deze op het oog een stuk kleiner, waardoor ik bang was dat hij krap zou zitten, maar gelukkig lijkt dat alleen maar zo. Hij zit echt als gegoten en ze kan er gewoon lekker in spelen.

bloemen broek

Hust and Claire Baby
Ook heb ik voor mijn vriendin die een baby in juni verwacht wat van deze schattige baby longsleeves aangevraagd in maat 62. Deze kan de baby dan na de zomer aan. Ze zijn super snoezig en de kleertjes zijn zo zacht. Ik ben heel erg tevreden over de nieuwe collectie en daarom heb ik deze Hust and Claire review met veel plezier geschreven. Je shopt deze o.a bij Zalando, kikibo, nietgroot.nl

long-sleeved-t-shirts-3-pack_880x1320c-683x1024 (1)

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.