Fashion

Hype Nike is back

By  | 

Hype Nike is back

Hype: Nike is back!, Wie kent ze niet? De sneakers van Nike uit de jaren 80. Het merk heeft al jarenlang flink een stempel achtergelaten in mijn jeugd. Van Nike jasjes, tot Nike tasjes, tot Air Max shoes. Zo te zien ben ik niet de enige als we kijken naar liedjes van vroeger… Oh de nostalgie! Hype: Nike is back!

Nu, twintig jaar later zijn ze weer helemaal hot: fitness guru’s, fashionista’s, mannen, vrouwen, hipperds en swag people lopen er allemaal mee. Eerder droeg ik al Nike Dunk’s maar nu zijn zo goed als alle sneakers van Nike weer helemaal terug.

Nike Dunk

Mijn Nike Dunk’s zijn één van mijn lievelingssneakers. Super makkelijk om met een jeans en leren jasje stoer te combineren tot een tomboy look. Ook lopen ze ontzettend lekker en kunnen ze tegenwoordig overal bij gedragen worden, hoewel ik zelf toch liever kies voor een sportieve look. Ik liet jullie al eerder twee outfits zien met mijn Nike’s.

Hype Nike is back
Flashback: zo draag ik mijn Nike Dunk’s het liefst

Roshe Run

Een Nike sneaker die je op dit moment overal ziet is de Roshe Run. Het leuke aan deze sneakers is dat ze mooi passen bij veel verschillende outfits. De sneakers geven net dat ene beetje extra om je outfit stoerder te maken. Ik heb op Instagram gezocht naar de meest bijzondere Roshe Runs, en deze voor jullie samengesteld in een fotocollage. Ain’t those some sick kicks?!

Hype: Nike is back!

There is more…

Hype: Nike is back! Naast deze bekende modellen zijn op dit moment eigenlijk alle Nike sneakers fashionable. Zo heb je bijvoorbeeld de Air Force, Air Max en Free Run die op het moment ook erg populair zijn. Eigenlijk zou ik alle Nike’s wel willen hebben, keep you updated!

Q |Welke Nike’s heb jij? Hoe style jij ze? Hype Nike is back

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.