Roddelfabriek

Illuminati

By  | 

illuminati

Er wordt veel gepubliceerd en gespeculeerd over de illuminati ย . Mijn vriendin gelooft er heilig in en die ziet ook overal illuminati. Als we bijvoorbeeld uitgaan dan ziet zij weer ergens een oog of een piramide teken. Als je er op gaat letten zie je ze overal. Zelfs op een dollar briefje staat ie. Youtube staat vol met filmpjes waaruit zou blijken dat het geheime genootschap echt bestaat. Geld hebben ze al dus wat blijft erover? Macht en controle.ย De iluminati DRIEHOEK staat voor WERELD DOMINATIE en die wordt vaak gemaakt door sterren zoals Beyonce, Kanye en Rihanna.

Dit filmpje doet je ogen echt wel openen of niet? Maar nu is de vraag. Wat moeten wij nou doen?
Ik vind het lastig om hier iets van te vinden, maar meestal zit overal wel een kern van waarheid in toch? Ik zou niet weten waarom het hele internet vol staat met dit soortย iluminati achtige taferelen. En ja als je rijk bent heb je dan geen acces tot allerlei dingen waar het gewone volk niet bij kan? Wellicht is er wel een middel tegen kanker en wordt deze gewoon achtergehouden. Ziekenhuizen leveren heel wat geld op dus ja denk hier maar eens over na..

iluminati

Via deze link kun je heel wat te weten komen over illuminati.

 

1 Comment

  1. mo

    mei 14, 2014 at 2:37 pm

    Je kan niet zomaar meedoen aan de illuminati. Die beelden gebruiken ze vaker als stock foto’s. En daarnaast is de illuminati een geheime orde van de 13 rijkste families op aarde. Die houden zich niet bezig met muziek of artiesten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.