Fashion

Indian Blue Jeans review

By  | 

Indian Blue Jeans review
Fashion: Indian Blue Jeans

Deze maand hebben we leuke fashion van Indian Blue Jeans mogen ontvangen ter review. De school is weer begonnen en het is gelukkig nog niet al te koud en ik kan je zeggen dat deze kleding echt perfect bij deze periode passen. Noah is een echte stoere jongen en zijn lievelings-kleur is dan ook blauw. Het liefst draagt hij alleen maar blauw op blauw op blauw, maar dat vind ik niet zo’n gezellige combi. Daarom heb ik hem gevraagd wat zijn tweede lievelings-kleur is en dat is (naast lichtblauw) grijs. Nou daar kon ik wel wat mee dus ik ben even gaan snuffelen in de lookbook 2016 en heb het een en ander in overleg met mijn mini-smurf besteld.Indian Blue Jeans review

Jeans
De spijkerbroeken zijn goed en stevig. Noah heeft 2 Indian Blue Jeans en tot nu toe leven de knieën nog. Mijn zoontje voetbalt veel en maakt ook meerdere koprollen en ratslagen gedurende de dag. Ik kan wel merken dat deze broeken van hoge kwaliteit zijn doordat ze niet zo snel slijten en gewoon mooi blijven na het wassen.

IMG_7349 FullSizeRender (9)

Sweaters en maten fashion
De sweater heeft een goede pasvorm en ook qua maat valt hij niet te groot of te klein. Gewoon precies goed. De trui is zeker al 4-5 keer gewassen en hij ziet er nog nieuw uit. Dus voor de duidelijkheid stel jouw kind heeft HM maat 128, dan heeft hij of zij ook van Indian Blue Jeans die maat.

indian blue jeans review

Noah heeft ook deze trui uitgekozen maar die bewaren we nog even voor een speciale gelegenheid.

indian blue jeans ervaring

Jacket
Voor de herfst is deze jas echt prima boven een sweater. Door de lekkere zachte stof zit dit jack super comfortabel en beweegt het lekker mee.

indian blue jeans review 2016- 2017

indian blue jeans

Al met al niks op aan te merken en prima spul dat Indian Blue Jeans. En ja altijd fijn om te weten is dat de maten gewoon goed zitten. Ze vallen zeker niet te groot of te klein. Einde Indian Blue Jeans review

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.