Lifestyle Blog

Industriële behanglook

By  | 

Industriële behanglook

Industriële behanglook. Ik praat jullie op mijn blog altijd bij over de nieuwste trends op het gebied van lifestyle. Deze blog wil ik wijden aan de nieuwste behang trend namelijk de industriële look:  een niet huiselijke look, die een huis toch weer heel huiselijk maakt. Vat je hem nog? Oke ik ga in op drie industriële behanglooks: De beton look, de hout look en de stenen look.

Beton behang

Bij beton denk ik aan roodbruine stenen met een grijze afbladderende pleisterlaag, of aan gewoon rode stenen als een gebouw net nieuw is. Toch bestaan er diverse kleuren beton en kun je dus met je interieur je lol op. Meestal wordt geadviseerd om niet al je muren te behangen. Neem er 1, bijvoorbeeld de muur achter je bank.

beton behang

Houten behang

Met hout bedoel ik sloophout. Hout als in nieuw hout is niet in. Wel is dus oud hout een look die je nu veel ziet in de bladen en bij BN-ers thuis. Een sloophouten groen of blauw behangetje kan je huiskamer echt transformeren. Neem er dan ook bijvoorbeeld een kleedje bij in die kleur of op zn minst wat bijpassende kaarsen houders. Het is leuk als het wel een beetje bij elkaar past.

houten behang

Stenen behang

De ultieme industriële behang look is denk ik wel de stenenlook. Niks leukers als het lijkt of er een stenen muur in je appartement staat toch? Ook hierbij moet het er niet te gelikt uitzien, niet te strak en zeker niet te nieuw.
stenen behang

Voor meer over de Industriële behanglook kun je even kijken op: Behang

Voordeelbehangshop heeft diverse behangen. Als je een behang op voorraad uitkiest heb je hem de volgende dag in huis. Een rol van 10 meter kost gemiddeld tussen de 20 en 30 euro. Als je de maten opmeet en je komt er niet uit kun je ze altijd even bellen of een mailtje sturen, dan helpen ze je graag verder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.