Fashion

Inspiratie jurkjes feestdagen

By  | 

Inspiratie jurkjes feestdagen

Het is alweer bijna nieuwjaar!. Het klinkt misschien heel cliché, maar wat is de tijd snel gegaan. In 2015 is Nimra geboren en in 2018 wordt ze gewoon alweer 3. Noah zit al in groep 4 en vandaag heeft hij voor het eerst een sandwich voor mij gemaakt. Sinds een paar weken begint hij steeds vaker met ‘zelf een broodje te maken’ en vandaag dus zelfs een sandwich met mayo, sla en kaas. Al met al ben ik content over hoe alles gaat. We zijn happy in ons nieuwe huis, de kids doen het goed en wij als ouders zijn ook lekker bezig. Ik heb dan ook echt zin in veel gezelligheid en daar hoort natuurlijk ook een leuke outfit bij, vandaar deze inspiratie jurkjes feestdagen blog.

Stylish looks

Deze week was ik een beetje online aan het snuffelen en ik kwam wat leuke looks tegen en ik vond het zeker de moeite waard om een aantal looks met jullie te delen aangezien ze echt leuk  en betaalbaar zijn. Ook geef ik in deze blog wat tips over hoe je ze kunt combineren met accessoires zoals schoenen, oorbellen en horloges.
Zelf ga ik bijna altijd voor een stoere look. Een witte top  of juist een coltrui, met een (nep) leren of tule rokje kan eigenlijk altijd wel. Ik combineer die dan met mijn sneakers of met een laag laarsje.

Inspiratie jurkjes feestdagen
Event/Borrel/ Oud en Nieuw

Bij een borrel, event of natuurlijk Oud en Nieuw. Kan zo’n look juist weer heel goed.

esprit kerst jurk

inspiratie jurkjes feestdagen

Zwart

Ik ben gek op zwart, niet alles hoeft zwart, maar het liefst draag ik wel 70% zwart. Verder draag ik niet gauw een one piece dress. Ik draag liever een shirt met een rokje wat dan weer een jurk wordt. Daarboven weer een jasje of vestje. Ik denk dat alleen heel slanke mensen zonder vetjes een strakke jurk aan kunnen. En ik vind het prima dat ik dat met mijn vetjes dus niet kan. Door middel van laagjes creëer ik een figuur wat ik niet helemaal heb, maar ach als het  mooi staat dan why not. Esprit heeft echt een leuke mix van dit soort combinettes en ik ben blij verrast over de looks.

Kerst

De kerst bij ons is altijd mega gezellig. De eerste kerstdag vieren we bij mijn moeder. Tweede kerstdag zijn we bij zijn vaders gezin. Ik draag met kerst een jumpsuit. En ik vind het geen probleem om die zelfde jumpsuit dan met Oud en Nieuw weer te dragen. Natuurlijk kies ik dan wederom voor zwart. En ook al is het een one-piece, de jumpsuits die ik uitkies hebben wel een scheidingslijn. Deze maken je figuur more flattering.

jumpsuit

Alle foto’s van de kleding komen van de Esprit website.

Naast de inspiratie jurkjes feestdagen wil ik het ook hebben over de finishing touches van je outfit.

Horloge
Het is heel gek, maar horloges zijn ook gewoon naast nuttig echt wel een sierraad oftwel een eyecatcher. Bij een blote arm staat een horloge natuurlijk heel sexy. Bij horloge.be hebben ze een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijsklassen. Ik zag er bijvoorbeeld deze van Festina. Een mooi zilver elegant horloge met een wijzerplaat van glitters. Super leuk om in die feestdagen mood te blijven.

festina horloge

Horloge met een kleurtje

 

Als je zoals ik graag zwart draagt, dan kun je ook kiezen voor een horloge met een armbandje erboven met een kleurtje. Dit kan ook knalrood of zalmroze zijn. In principe kan een horloge nooit ‘fout’ zijn. Net als een bril-montuur.

ice watch horloge

Beide horloge voorbeelden heb ik gehaald van de horloge.be website.

Oorbellen
Een paar kleine knopjes in je oren zijn ook tijdloos. Ik weet dat het op dit moment vooral ‘in’ is om met ringen in je oren (en in je neus) te lopen. Maar zelf geef ik dus de voorkeur aan knopjes. Dit kunnen ook kleine parels of swarovski’s zijn. Als het maar klein en rond is.

Schoenen
Ik had het al een paar keer over sneakers, maar die zijn natuurlijk niet elegant en niet heel erg geschikt voor bij een borrel. Wel zijn ze uiteraard super handig als ja na het kerstdiner te veel hebt gegeten en lekker een avond wandeling wilt maken. Goed een mooie pump of een hakje onder een laars zijn ook zeker een aanrader. Net als een platte glimmende schoen of hoge boots.

esprit laarsje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.