Lifestyle

Interieur trends 2019 : Welke houden stand?

By  | 

Interieur trends 2019

Het is alweer augustus dus eigenlijk zitten we alweer op de helft van 2019. Aan het begin van dit jaar werden er allerlei lijstjes opgesteld met daarin trends die je absoluut in je interieur toe moest passen. Niks moet natuurlijk, maar ik neem aan dat je op deze blog gekomen bent omdat je wel benieuwd bent naar de interieur trends 2019. Er zijn ondertussen echter zoveel trends dat je je af zou kunnen vragen wat nog precies een trend is en wat niet meer. Ik kan je zeggen: een duidelijke lijn is ook niet echt te ontdekken. Bovendien willen trends niet zeggen dat je huidige interieur minder waard is. Een trend hoef je niet perse te volgen natuurlijk. Alleen als jij het zelf mooi vind.

decoratie
accessoires altijd leuk

Muurbekleding is echt helemaal hip

Een van de interieur trends van 2019 is (nog steeds) muurbekleding. Dit kan natuurlijk ook prima dat schilderij zijn dat je al hebt hangen. Een schilderij ophangen kan tegenwoordig gemakkelijk zonder de muur te beschadigen. Zo hang je het schilderij niet alleen gemakkelijk op, je kunt het steeds eenvoudig een andere plek geven. Dit is wel een jaarlijks terugkerende trend natuurlijk: muurbekleding. Het is helemaal in om een hele muur te bekleden – op welke manier dan ook- met opvallende kleurtjes. Alles mag en zo maak je van die normaal gesproken wellicht wat saaie muur meteen de eyecatcher van je woonkamer.

De kleur van 2019: spiced honey

Spiced Honey

Dat brengt mij op het volgende; dé kleur van 2019 is toch zeker spiced honey, een combinatie van zachte honing met daarbij een lage ondertoon van amber. Spiced honey past in elk interieur.  Daarnaast is Velvet een blijvertje en blijf je ook in 2019 goud gebruiken. Let wel op dat je het enigszins binnen de perken houdt. Van goud kun je ook snel te veel toepassen. Doe dit dus vooral met beleid. Maar wat zijn nog meer interieur trends van 2019?

Ronde vormen

Ronde vormen zijn nog steeds trending, en hoe! Je ziet het overal in terug en struikelt bijkans over de ronde stoelen, tafels en lampen. Je eet aan een ronde tafel, zit in ronde stoelen terwijl de ronde lamp gezellig brandt. Hoe ronder, hoe beter.

Lamp gespot op eijerkamp

Hoe meer, hoe beter

Natuurlijk en puur is nog steeds en alweer helemaal hip en trendy. Heb je een interieur waarin wit of nude tinten worden gecombineerd met verschillende houtsoorten of bamboe? Dan zit je dus helemaal goed. Ook de jungle is een trend. En dus sier jij je huis met kamerplanten, tropisch behang en haal je vogels, vlinders en bloemen in je huis. Hoe meer, hoe beter.

Tot zover deze interieur blog. Check ook mijn andere blogs en tot de volgende!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.