Roddelfabriek

Is 2pac echt dood?

By  | 

Is 2pac echt dood?

Is 2pac echt dood?De beroemde rapper Tupac Shakur werd in iets meer dan 23 jaar geleden, op 13 september 1996, beschoten in Las Vegas, Nevada. Naar verluidt stierf hij een week later in het ziekenhuis aan de schotwonden.

Loop der jaren

Er zijn in de loop der jaren veel theorieën geweest over de vraag of Tupac die nacht wel vier keer werd neergeschoten in Las Vegas en of hij echt wel een week later stierf in het ziekenhuis vanwege die schotwonden.
Met zoveel theorieën en waarover in de loop der jaren is gesproken over of de rapper dood of levend is, is het geen wonder dat een nieuwe theorie aan het licht is gebracht om over na te denken. Deze nieuwe theorie is eigenlijk omgezet in een documentaire, genaamd ‘2Pac: The Great Escape from UMC’, over de rapper en wat de filmmaker van Los Angeles, Rick Boss gelooft wat er echt die nacht is gebeurd. Hij gelooft het niet alleen, maar de documentaire die hij maakte is niet alleen gemaakt op basis van veronderstellingen van hem of anderen. Het is gemaakt rond feiten verteld door familieleden en goede vrienden van de rapper. Op Netflix is ook de documentaire Unsolved met aanwijzingen en onbeantwoorde vragen, feiten en leugens over Biggie en Tupac.

We hebben allemaal veel dingen gehoord, in de loop van de jaren die wel of niet daadwerkelijk die nacht zijn gebeurd toen hij zogenaamd werd neergeschoten en een week later stierf aan die schotwonden. Sommige fans geloven dat hij echt dood is, terwijl anderen, zoals filmmaker Rick Boss, niet geloven dat hij is overleden.
Wat zou er die nacht in Las Vegas zijn gebeurd toen Tupac naar verluidt vier schotwonden heeft opgelopen? Volgens rapporten van de nacht in kwestie was Tupac op de MGM Grand in Las Vegas en keek naar het gevecht tussen Bruce Seldon en Mike Tyson

Gevecht

Nadat het gevecht voorbij was, ging hij naar het huis van Suge Knight, die samen met Dr. Dre het platenlabel Death Row Records oprichtte in 1991. Ze hadden een plan om die nacht naar Club 662 te gaan, dat ook in het bezit was van Suge Knight.

Suge Knight

Terwijl hij samen met Suge Knight in zijn BMW op weg naar de club reed, stopte een witte Cadillac naast hen en begon schoten af ​​te vuren naar zowel Knight als Shakur. De schoten troffen beide mannen, waarbij Knight werd verwond maar Shakur ernstig werd verwond.
Knight bracht Shakur zo snel als hij kon naar het ziekenhuis omdat hij zo zwaar gewond was door de kogels die zijn lichaam binnendrongen dat hij heel snel veel bloed verloor. Naar verluidt waren de genezende handen van de verpleegkundigen en artsen niet genoeg om Shakur te redden, omdat de geweerschoten hem een ​​week later ‘doodden’.
Niemand weet precies wie Shakur tot op de dag van vandaag heeft vermoord als hij überhaupt echt dood is. Een theorie over wie hem zou hebben vermoord was echter Orlando ‘Baby Lane’ Anderson, een bendelid van de Southside Crips.


Hoewel veel mensen nooit zullen geloven dat Shakur zijn dood heeft vervalst, zegt de nieuwe documentaire van Rick Boss anders. De nieuwe theorie en de feiten die eigenlijk uit Shakur’s eigen familie en goede vrienden kwamen, suggereren dat er die nacht eigenlijk een lichaamsdubbel was in Knight’s BMW toen alles naar beneden ging. De feiten presenteren het idee dat Shakur zich daadwerkelijk heeft verstopt bij de Navajo Indianenstam in New Mexico en zich de hele tijd bij hen heeft verstopt. Waarom zou hij eigenlijk zoveel moeite doen? Blijkbaar wist Shakur dat de bende, de Crips achter hem aan zaten.

2 pac dood vervalsen

Terwijl 2pac klaar was om zijn dood te vervalsen door een lichaamsdubbel te gebruiken, zou hij met een helikopter naar New Mexico zijn ontsnapt.

Er waren nog veel meer theorieën over de vermeende dood van Tupac Shakur. Wat denk je? Is 2pac echt dood??Geloof je dat Tupac meer dan 23 jaar geleden stierf of geloof je wat sommige anderen geloven en dat hij zijn dood vervalste om zich te verbergen voor de Crips-bende?

Meer roddels? lees ze in de roddelfabriek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.