Lifestyle

Je droomtuin hoeft geen droom te blijven

By  | 

Je droomtuin hoeft geen droom te blijven!

Wat een zomer hebben we! Alle reden dus om heel veel tijd buiten door te brengen. En een goed moment om onze buitenverblijven (ja, we hebben er twee!) aan te pakken. Want het is er heerlijk, maar ze hebben nog niet bepaald de uitstraling van mijn droomtuin… Maar hoe ga ik ervoor zorgen dat we nog deze zomer kunnen genieten van onze droomtuin(en)? Ik heb een plan bedacht dat bestaat uit 4 simpele stappen die ik hieronder met je deel. Dus laat je inspireren door deze blog, want ook jouw droomtuin hoeft geen droom te blijven!

tuinset zwart

1. Kies de juiste tuinmeubels

In de patio wil ik een robuuste dining table met bijpassende stoelen, zodat we daar met een groot gezelschap kunnen eten. Op tuinmeubelshop.nl hebben ze een groot aanbod tuinstoelen en tafels in verschillende stijlen. Ik heb mijn ogen uitgekeken! Op die site zag ik ook ei-stoeleni. Die staan fantastisch tegen de met groen begroeide wand in onze patio. Daarvan wil ik er dus twee. Om met manlief op een zwoele zomeravond samen in te relaxen. In de zijtuin een fijne loungeset, dan kan ik de kids in de gaten houden én genieten van het zonnetje.

Zitei-greywash

2. Een stijlvolle parasol kiezen

Met de juiste parasol krijg je niet alleen schaduw maar ook een gezellige uitstraling, kies de kleur en uitvoering die past bij jouw tuin en het kan een ware eyecatcher zijn. Lees ook mijn 5 tips voor de aanschaf van een parasol. Van mijn lieve zusjes heb ik een mooie parasol gekregen voor in de patio, maar in de zijtuin heb ik een nieuwe zweefparasol nodig. Bij tuinmeubelshop.nl hebben ze een groot assortiment zweefparasols in verschillende kleuren en maten. Superhandig, want dan kan ik die tegelijk met mijn nieuwe tuinmeubels bestellen! Wordt alles gewoon thuis afgeleverd.

tuinstoelen

3. Potten en planten

Ik heb niet zulke groene vingers, dus ga ik voor potten. Handig, want dan kan ik ieder voorjaar nieuwe planten kiezen. In de zijtuin worden het grote donkergekleurde potten met veel groen en kleur. Lekker uitbundig en uitgesproken! Voor de patio kies ik voor een andere stijl. Daar wil ik werken met planten die aan de muur hangen. Met bloemen in zachte kleuren. Rustig en romantisch…

4. Stylen maar!

De finishing touch: een mooie kaars op tafel, een gezellige lichtstreng om de avonden te verlichten, mooie kussentjes en accessoires. Uiteraard in de juiste stijl en kleuren die passen bij de meubels, de parasol en planten die je hebt uitgezocht. Je ziet het… Zo simpel kan het zijn. Dus hop, hop aan de slag! Maak van jouw buitenverblijf een droomtuin waar je deze zomer nog optimaal van kunt genieten!!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.