Lifestyle

Je huis mooier maken

By  | 

Je huis mooier maken

Je huis mooier maken. Ja daar begin ik deze blog mee. Ik heb het vaak als ik bij andere mensen thuis kom en denk: Oh wauw een keukeneiland. O wat een mooie open haard. Die trap is zo uit een woonmagazine. Als ik dan eenmaal thuis ben denk ik dan: Wat was dat mooie zeg, jammer dat wij dat niet hebben… Maar ja wij kunnen dat ook hebben. Natuurlijk kan je niet alles hebben. Je kunt geen uitbouw nemen waar dat niet mag. En het heeft ook geen zin een loungeset aan te schaffen als je alleen een piep klein balkonnetje hebt. Maar in plaats van te kijken naar wat niet kan, kijk gewoon naar wat wel kan.

1 De openhaard

I know, niet iedereen heeft acces tot de schoorsteen en het kan ook niet in iedere woonkamer… Maar stel het kan wel dan is dat toch iets om voor te sparen? Er zijn ook prachtige andere opties. Zoals een elektrische warme haard aan de muur.

Lausanne Long elektrische haard

2 Glazen schuifwand

Dit is niet voor niets een inspiratie blog. I would love this! helaas is onze tuin hier niet geschikt voor. Maar als we ooit gaan verhuizen dan weet ik het echt wel hoor. De glazen schuifwanden geven onwijs veel ruimte en licht aan de woonruimte. Iets wat je huis mooier maakt.

Glazen schuifwand

3 (Opblaasbare) jacuzzi

En dan last but not least. De jacuzzi en dan het liefst natuurlijk op het balkon of in de tuin! Zucht, met uitzicht op de bergen. Ik weet het, het is water en energie verspilling dus dit is heel onrealistisch, maar wel zo mooi om een keer mee te maken. Vandaar dus ook het idee van de opblaasbare jacuzzi. Die bestaat ook. Google maar eens. Leuk voor een keertje.

Photo by Tobias Oetiker on Unsplash

Tot slot

Tot zover deze 3 tips om je huis mooier te maken. Natuurlijk kun je het ook veel kleiner aanpakken. Bijna iedere ruimte is mooier te maken. Denk hierbij aan nieuwe raamdecoratie. Leuke accessoires: al zijn het maar kussentjes en een nieuw tafelkleed. In principe is elke ruimte op te pimpen check hier voor gewoon mijn blog. Ik heb er zo veel overgeschreven inmiddels.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.