Roddelfabriek

Jessica en Mark Love is blind: ongemakkelijk en fake

By  | 

Jessica en Mark Love is blind

Jessica en Mark Love is blind. In Love is Blind was Jessica ongetwijfeld de deelneemster die het meeste over zich heen kreeg van de kijkers. De producers hebben hun best gedaan om haar zo min mogelijk sympathiek neer te zetten. Maar dat was niet zo moeilijk ook er zijn ontelbaar veel scenes waar Jessica Batten haar trollenkant laat zien. Als je de serie nog niet hebt gezien stop je nu met lezen! En als je hem helemaal hebt uitgekeken…smul dan nog even met mij mee.

Instagram Jessica love is blind: @jessicabatten_

instagram jessica love is blind

Instagram Mark Love is Blind @markanthonycuevas_

instagram Mark love is blind
De instagram Mark love is blind

Heftige scenes waarin Jessica er niet al te positief uit komt en die erg ongemakkelijk zijn:

Echt Jessica kan er wat van. Ik moet zeggen dat ze er wel altijd beeldschoon uitziet. Haar kleding is altijd on point en ook haar haar en wimpers en alles is prachtig. Ze is een prachtige fake beauty. Oke nu de ongemakkelijke scenes:

1 Wanneer Barnett aangeeft niet met haar verder te willen en ze boos wegloopt. Ze noemt hem een fuckboy.

2 Wanneer ze dronken in bed tegen Mark zegt dat Barnett Hot en Sexy is awkward !

3 Als ze tegen Mark zegt dat ze van hem houdt maar op camera zegt dat ze niet zeker weet wat ze voelt.

4 Dat ze maar blijft zeggen ik ben je moeder niet en ik zal je moeder ook nooit zijn tegen Mark.

5 Een heel raar dronken gesprek tussen haar en Amber waarin ze maar blijft zeggen dat ze zooo blij voor Amber en Barnett is terwijl het er niet gemeend uitziet.

6 Een ander dronken gesprek tussen Jessica en Barnett waarin ze maar blijft vragen of hij gelukkig is in zijn relatie met Amer… Ook heel erg awkward..

7 Dat ze 6 figures verdient ( oftewel 6 nullen/ een miljoen) en dat ze niet wil trouwen onder huwelijkse voorwaarden. Ook dit snap ik maar de manier waarop was koud en naar.

8 Dat ze met haar vriendinnen toostte met champagne en zei: Op mrs Cuevas… dus ze bracht al een toost uit met haar nieuwe achternaam terwijl ze niet van plan was met hem te trouwen.

9 Dat ze Mark keihard dist op de bruiloft door te zeggen: Nee ik wil niet met je trouwen!

10 Dat ze nadat de bruiloft dus niet doorgaat zegt dat ze er geen spijt van heeft (hallo? dat je geen spijt hebt dat je nee hebt gezegd oké, maar de manier waarop was erg zielig)

Mark love is blind
Mark love is blind

Mark en Jessca zijn ze nog bij elkaar?

Nee zeker niet. Er zaten 15 maanden tussen het filmen van de show en dat het voor het eerst op Netflix te zien was. In de tussentijd heeft Mark Cuevas wel een nieuwe vriendin gehad. Hij werd er namelijk online van beschuldigd een vriendin te hebben gehad tijdens het filmen van de show. Maar hij zegt hierover: Nee ik heb echt geen vriendin gehad tijdens het experiment. Wel erna. Maar dat is ook uit. Quote: ‘We ended up breaking up before the show came out, no hard feelings, it just didn’t work out.’

Tot slot

Is het je niet opgevallen dat ze allemaal heel mooi kunnen praten en zich goed kunnen verwoorden? Ze stotteren nooit en komen altijd uit hun woorden bij love is blind. Ik denk dat het mooi gecaste reality acteurs zijn. De reality sterren praten ook terug over het experiment in scenes. In deze scene wilde ik dit of in die scene wou ik dat aan hem vragen…Ik geloof het allemaal niet echt hoor.

Kelly en Jessica kennen elkaar al 10 jaar

Dit is nooit genoemd in de show gek he

Zie ook:

diamond en carlton love is blind
Diamond en Carlton love is blind

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.