Guest Blogs

Interview met Mounira deel 1 @JFK Magazine

By  | 

Interview met Mounira deel 1 @JFK Magazine

 
Interview met Mounira deel 1 @JFK Magazine*Tekst Willem Baars  *Productie: Steven Dahlberg * Styling: Patricia Giesbers *MUA: Monique Brinkhorst *Fotograaf: Andy Tan *Edit: Alljan Moehamad *Kleding o.a Maison-PR * Assistentie: Zefanya Anindjola

Interview met Mounira deel 1 @JFK Magazine We kennen haar uit de TV-serie SpangaS, uit commercials en van
gastrollen in speelfilms. Maar voor het eerst laat de waanzinnig
mooie Mounira Mansour (28) zichzelf echt zien. Van haar meest sexy kant gelukkig.

Ik ben heel gepassioneerd. Als ik iets wil, dan wil ik dat het liefst meteen en wil ik er niet heel lang op moeten wachten. Die uitspraak deed Mounira Mansour een paar maanden geleden, toen we haar voor het eerst benaderden voor een serie in JFK. Woorden die ons – en vooral fotograaf Andy Tan – zijn bijgebleven. Want gepassioneerd is in het geval van de prachtige Mounira (geboren in Nederland, Tunesische vader en Nederlandse moeder) een understatement. Er ging geen week voorbij of Mounira vroeg ons wanneer de fotoshoot nu eindelijk zou plaatsvinden. “Ik wilde mijn doorzettingsvermogen in bizar diëten en sporten niet kwijtraken en daarom wilde ik graag de datum weten. Als ik iets doe, ga ik er ook 100% voor en dus heb ik me dag in dag uit met een personal trainer uit de naad gesport om er maar zo goed mogelijk uit te zien. Maar ook zonder dat sporten zag en ziet Mounira er meer dan fantastisch uit. Dat blijkt een paar weken na het schieten van de serie ook weer eens, als we in een Amsterdams tentje napraten over alles. De ogen van alle aanwezige mannen dwalen constant af naar Mounira. Iets dat ons een paar dagen ervoor ook al was opgevallen tijdens de mede door JFK georganiseerde afterparty van Snoop Dogg, waar we in het prettige gezelschap van de actrice mochten verkeren. Stijlvol maar sexy gekleed weet ze zonder daar de nadruk op te leggen alle aandacht naar zich toe te trekken. Tegelijk laat ze zien behoorlijk recht door zee te zijn als een paar meisjes zich in onze comfort zone en binnen onze VIP-ruimte begeven en ons het uitzicht op Snoop Dogg ontnemen. Vastberaden en zonder tegenspraak te dulden, wijst ze de meisjes op hun plek. Je bent heel pittig, dat hebben wij ook wel gemerkt de afgelopen maanden.

Ben je een bitch?

“Nee, ik ben helemaal geen bitch. Ik kom alleen heel erg voor mezelf op. Ik ben de enige die dat kan en zal doen. Niemand anders doet dat voor me. En als er bij Snoop Dogg gewoon plek genoeg was geweest, hadden die meiden van mij mogen blijven staan. Maar door die vrouwen zagen we niets, en dan is de oplossing simpel.”

Stel: je doet mee met Expeditie Robinson. Zou je dan ver komen, of denk je dat je er meteen uit wordt gestemd vanwege je stoere karakter?

“Haha,geen idee. In de eerste plaats lijkt het me trouwens fantastisch om daar een keer aan mee te mogen doen. Ik zou meteen ‘ja’ zeggen als het me wordt gevraagd. Maar ik heb geen idee hoe ik het zou doen. Ik denk dat de mannen me wel diggen, niet vanwege mijn uiterlijk, maar omdat ik recht voor zijn raap ben.Met de vrouwen zou kan anders liggen, omdat ik misschien te eigengereid ben.”

Interview met Mounira deel 1 @JFK MagazineWie is Mounira Mansour dan precies?

“Ik ben in eerste instantie een zakenvrouw.Ik heb samen met mijn familie een bedrijf: Club Cinema. Ik ben daar creatief directeur van. Dat staat dus helemaal los van mijn mediadingen, die ik kan doen dankzij Club Cinema. Het is een privébioscoop in Amsterdam-Oost die we pachten en waar je met zijn tween of met kinderen of groepen naar een film naar keuze kunt kijken op een groot doek. Kaarslicht erbij, heel romantisch. Je mag je eigen film meenemen, maar je kunt ook een film bij ons huren. Dat is een enorm succes. Daarnaast is er Mounira de actrice. Daar heb ik voor gestudeerd. En al tijdens mijn studie kreeg ik mijn eerste rol aangeboden. Dat was in Westside, een regionale soap op AT5, die later landelijk werd uitgezonden. Dat is inmiddels way back. Vervolgens ben ik door een heftige auditie bij SpangaS gekomen. (Mounira speelde de rol van Marjana El Asmi, red.). Ik heb het driehonderd afleveringen en een film lang volgehouden. Op zich een prestatie want op tv ben je de ene dag nog een held en de volgende kun je eruit liggen. Tijdens die serie voelde ik dat acteren wel mijn grote liefde is. Daarna heb ik heel veel gastrollen in series, films en in theatervoorstellingen gespeeld.”

 

 Dit was een samenwerking met JFK

1 Comment

  1. Jamie

    april 23, 2014 at 12:12 pm

    Ontzettend gaaf!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.