Lifestyle

Jumpingfun Amsterdam

By  | 

Toen Noah 5 jaar werd hebben wij een springkussen uitgekozen bij Jumpingfun Amsterdam. Ik had gegoogeld en kwam al gauw op hun site uit. In deze blog deel ik mijn ervaring met Jumpingfun Amsterdam. Leuk als je zelf een keer een feestje geeft in een zaaltje of buiten op het gras. Een springkussen brengt zoveel gezelligheid. Kinderen kunnen echt hun energie kwijt en het staat ook vrolijk.
De site
Een hele heldere site hebben ze. De maten en prijzen staan er gelijk bij, dus je weet meteen waar je aan toe bent. Bij andere bedrijven moet je eerst offertes opvragen, wat tijd kost, maar bij Jumpingfun kon ik snel alle springkussens bekijken en vergelijken.

Maat kiezen
We hadden het kinderfeestje bij Club Cinema in Amsterdam. Deze feestzaal heeft een hoog plafond waardoor ieder springkussen mogelijk was.
Noah had ongeveer 20 kindjes uitgenodigd, dus ging ik voor een van de grootste en hoogste springkussens namelijk de Haai.

springkussen jumpingfun amsterdam

Bestellen
Ik heb contact gehad via de mail en alles online afgehandeld. Op de dag van de verjaardag kwamen ze het springkussen keurig op tijd brengen.
Het enige waar ik geen rekening mee had gehouden was dat de bezorgers het springkussen niet omhoog mochten tillen (Vanwege de wet). Dus we hebben met zijn allen het zware ding de  trap  op omhoog gekregen.We hebben het springkussen uitgelegd en binnen een paar minuutjes stond hij! Massive

Verdere info
De kinderen hebben heerlijk gespeeld, gesprongen en plezier gemaakt. Na het feestje kwamen ze hem weer op de afgesproken tijd halen. Ik ben erg tevreden over Jumpingfun en vind ze erg betrouwbaar. Ze hebben nog veel meer springkussens. Zo kun je filteren op leeftijd/budget/grootte e.d V.a 50,- heb je al een springkussen.Volgende keer ga ik voor het Disco springkussen.

disco springkussen

Springkussen inspiratie (Op de site meer)
springkussen krokodil amsterdam

springkussen piratenboot

springkussen princessenkasteel

 

1 Comment

  1. Pingback: Verjaardag van Noah Sweet 5 - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.